Homme
16. nov
4...10
2...8
Ülehomme
17. nov
4...8
-1...7

TV3

„Reis Siberi südamesse – Baikal“ tõi telerite ette üle 150 000 vaataja!

12:46 14. november 2017
Autor: TV3

Uus seiklus „Reis Siberi südamesse: Baikal“ meelitas telerite ette lausa 152 900 reisihuvilist, kes kõik vaatasid esimest episoodi vähemalt 5 minutit!

Tundub, et 7-liikmeline reisiseltskond kutsub tõesti palju televaatajaid nende seiklustele kaasa elama, sest seekord on ette võtnud nad eriti suure eesmärgi – sõita kahe eriettevalmistuse läbinud maasturiga ringi ümber Baikali järve Venemaal. Täna õhtul lõppevad salapäraste koobaste otsingud kohaliku koolimaja sööklas ning järgmisel päeval võetakse siht Ulkani küla suunas, kus seiklejad on ootamas ehe Siberi saun. Teekond algab paljutõotavalt, kui reisiseltskond sõidab mööda võimsa ja imekauni Leena jõe kaldaid, kuid peagi on autorataste all legendaarselt auklikult Venemaa teed. Õhtuks külla jõudmine tundub üha lootusetum. Pingsad olukorrad, palju põnevust ja toredad kohalikud ootavad Sind teleka ette juba täna õhtul!

„Reis Siberi südamesse – Baikal“ täna kell 20.00 TV3s!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?