Täna
19. dets
-6...1
-8...0
Homme
20. dets
-8...-2
-14...-1

TV3

Raadio Star FM päästab mustad jõulud!

12:56 05. detsember 2017
Autor: Seitsmesed

Raadio Star FM on otsustanud Eesti mustad jõulud päästa, tuues inimesteni terve detsembrikuu vältel 100% imelist jõulumuusikat! Kui kiire elutempo ei luba jõuludele mõelda ning lumevaene ilm on aastaajad segamini ajanud, siis Star FM aitab tõelise jõulutunde tagasi tuua. Sel aastal mängitakse Star FMis ainult läbi aegade parimaid jõululaule ning muuhulgas otsitakse ka tõelist jõululaululast!

Jõululaululaps saab lisaks jõulumuusikale ka ka kingitused sel aastal varem kätte! Kui Sinu lapsel on jõululaulud ja -salmid juba ammu peas ning jõuluvana ootamine tundub terve igavik, siis Star FMis jõulukinke küll ootama ei pea. Saada video oma lapsest laulmas oma lemmikut jõululaulu või lugemas lõbusat luuletust, sest igal reedel loosivad Allan Roosileht, Pille Minev ja Jürgen Pärnsalu hommikuprogrammis välja ühe õnneliku, kes saab oma jõulukingi varem kätte!

Video saab saata SIIN! 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?