Täna
18. nov
3...7
1...6
Homme
19. nov
0...4
-1...3

TV3

Kuidas maitseb kala-rosina-rummi kringel? Hindavad Getter Jaani ja Mart Mardisalu!

15:47 03. jaanuar 2018
Autor: Seistmesed

Saate „Eesti parim pagar“ seitsmes episood on pühendatud pöörastele pagaritele ehk tõeliselt julgetele maitsetele ning värvikombinatsioonidele! Kohtunikeks on Ants Uustalu, Angeelika Kang-Osula ning külaliskohtunikeks seekord Getter Jaani ja Mart Mardisalu.

Maamees Jüri, kelle kodukohas ühtki poodi pole, lähtub ilmselt põhimõttest, et kõhus läheb kõik segamini ja kütab oma küpsetise sisse kõik kapist leitu – täpsemalt rosinaid, rummi, juustu, kala ja ananassi. Ta pole ainus, kes kogenud kohtunikud ettevaatlikuks teeb. Üks andekas kodupagar voldib kokku seninägematu kunstiteose, kus peaosades on tume šokolaad ning sinihallitusjuust ning teine andekas tegelane miksib kokku mustikaid ja kitsejuustu. Kelle loovtöö on maitsev, kelle oma segadusseajav? Kelle teos aga laguneb koost ning kaetakse pisaratega?

Lõpuni pole enam palju jäänud ning võidutahe on kõigil suur. Kuidas saab üks kook kellegi nii hullult nutma ja ropendama ajada? Tänases saates saab näha südamlikke ja sõgedaid kringleid ning tõeliselt isuäratavat retsepti Ants Uustalult.

„Eesti parim pagar“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?