Täna
15. dets
-5...0
-8...-2
Homme
16. dets
-7...0
-9...-1

TV3

Uhiuus „Selgeltnägijate tuleproovi“ hooaeg stardib täna!

10:47 11. jaanuar 2018
Autor: Seitsmesed

Algab ”Selgeltnägijate tuleproovi” 18. hooaeg! Tuhanded maagid, nõiad ja sortsid kogu maailmast soovivad osaleda Venemaa menukaimas telesaates. Uue hooaja 12 väljavalitu hulka pääsevad ainult parimad.

Kui harilikult oleme harjunud saates nägema Aleksandr Šepsi koos Marilyn Kerroga, siis sel korral on põnevatel katsetel Šepsil käevangus uus naine, kes on tema õpilane ning kellele ta tuli kaasa elama. Katseid on kokku kolm – osalejad peavad arvama, mis on musta kasti sees peidus, millises autos on peidus inimene ning kes on see „härra X“, kes nende ees seisab. Saate lõpus selgub 12 saatesse pääsejat. Mitu nõida kinnitas, et tulemas on kõige võimsam hooaeg ning nemad on kõige kõvemad nõiad!

„Selgeltnägijate tuleproov“ uus hooaeg stardib täna kell 22.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?