TV3 avalikustas: staarisaade tuleb kolme kohtunikuga – kaks meest ja üks naine!

TV3

TV3 kevadhooajal tasub kõigil muusikahuvilistel end aegsasti telerite ette sättida, sest uuendusliku ja eriti hoogsa ja põneva hooajaga tuleb taas ekraanidele talendisaade "Eesti otsib superstaari".

Kuigi saate uute kohtunike nimedest on veel vara rääkida, kergitas TV3 avalike suhete juht Kadi Poll pisut saladusteloori ning kinnitas, et uuel hooajal saab kohtunikke olema kolm. „Kaks meest ja üks naine, ütleb ta.

Kindel on aga ka see, et paljude poolt palavalt armastatud ja pikaaegne staarisaate kohtunik Rein Rannap tänavu saates kaasa ei tee. 

Rannap rääkis „Seitsmestele, et staarisaade on hea ja vajalik. „Seni on olnud küll, eriti kuna seda pole nii sageli tehtud, siis ei kasva neid lauljaid peale, kelle hulgast seda ühte ja head valida. Aga enamus nendest aastakäikudest on ennast väga hästi õigustanud, sest muidu Eesti rahval ju ei oleks mitmeid häid ja kuulsaid lauljaid, kelleta ei kujutaks elu ettegi.“

Miks Rannap tänavusel hooajal saates kaasa ei tee, vaata videost!

Kommentaarid puuduvad