Nunnu klõps! Grete Paia leidis pagarisaate võttelt uue sõbra

TV3

Kaheksa nädalat kestnud küpsetuslahing „Eesti parim pagar“ on jõudnud lõpusirgele ehk käes on poolfinaal ja juba homme selguvad kauaoodatud finalistid! Külaliskohtunikena tulevad maitseid hindama Grete Paia ja Jüri Pootsman, kes tegid tutvust pagarisaate võttel tutvust Angeelika Kang-Osula pomeraniani kutsikatüdruku, Nööbiga.

Poolfinaal on pühendatud Eesti sajandale sünnipäevale. Kuna Eesti on mereriik, siis on ülesandeks küpsetada meistriteos, mis sisaldab mõnd mereelukat. Küpsetada ei tohi sel korral kalapirukat vaid midagi, mis sobiks isegi vabariigi aastapäeva presidendi vastuvõtu pidulauale. Küpsetise formaat on igaühe enda otsustada – see võib olla ükskõik mis – pärmitaignapirukast muretaignakorvikeseni. Pinge on laes – kuna finaali tahavad pääseda kõik. Kuidas pagaritel läheb, saab näha juba homme TV3s.

[gallery ids="314323,314324,314325,314326,314327"]

„Eesti parim pagar“ on eetris HOMME kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad