Hanna Martinson ja teised tüdrukud lähevad öises Indias kaduma!

TV3

Hanna Martinson ning tema 5 kaaslast võtavad osa hullumeelsest ja ohtlikust võidusõidust Rickshaw Challenge! Nad peavad kolme nädalaga Indias läbima 2000 kilomeetrit ja seda maailma ühe kõige ebakindlama sõiduvahendi tuk-tukiga. Tänane osa pakub vaatajale suurt pinget, sest tüdrukutetiim läheb öises Indias kaduma. Tutvunud on nad äsja liigagi sõbraliku kohalikuga, kes veab neiusid bordellisugustesse hotellidesse.

Õrnad Eesti neiud Eva Vaino, Marlen Heldemeel ja Hanna Martinson on Mumbai bensiinijaamas India ürgmehed täiesti pöördesse ajanud. Eestlased on ümber piiratud ekstaasis meestest, kes käituvad nii, nagu poleks nad varem valge nahaga naisi näinudki. Olukorra lahendamisse sekkub politsei! Ka poistetiimil ei kipu lihtne olema. Kaspar Rätsepal on endiselt kõhuvalust pilt taskus ja paremaks ei paista minevat, kuid mees jätkab kangekaelselt – hambad ristis ja kõht sõlmes.

Tundub, et naisi pole ebaõnn maha jätnud. Marlen kuulis kiirteel sõites tugevat pauku – mõni kilomeeter hiljem selgus, et neidude tuk-tukil on rehv õhust tühjaks jooksnud. Neiud peavad välja nuputama, kuidas ratas ära vahetada. Kuid vaid mõne kilomeetri pärast seiskub ka meeste tuk-tuk. Mehi aidata keegi ei taha, pilti teha aga küll. Teisel etapil on naiste rikša roolis Hanna. Tema öö möödus aga rahutult, kuna mure eelseisva kaose pärast ei lasknud tundigi magada. Tiimid on Mumbai linnast juba päris kaugel ja enam ei hakka silma ühtegi vähegi viisakat söögikohta. Tuleb sisse põigata kahtlase välimusega sööklasse, mis lõhnab nagu vanaisa pesemata sokk.

Edasi valivad tiimid tee, mis viib üle järskude mägede. See on aga suur viga, kuna 7 hobujõudu ei jaksa mäest üles vedada. Appi tulevad nii kaasvõistlejad, purjus mehed tsikli peal, kui ka kohalik Snoop Dog. Meestele hakkab selguma, et itioskustega pole rikšamootoris suurt miskit peale hakata.

Juhtub aga midagi, mis ajab kõik plaanid sassi. Naised lähevad öises linnas kaduma! Neile pakub abi üks liigagi sõbralik kohalik, kes veab tüdrukuid kahtlastesse bordelli meenutavatesse hotellidesse. Ja kõige lõpuks pakub ta välja, et neiud võiks võõra India mehe koju ööbima minna…

Kas tõesti lähevad Eesti noored naised võõra India mehega kaasa ja tema koju ööbima? Mis neid seal ees ootab?

Uus hoogne reisisari „India Xpress: pöörane seiklus tuk-tukkidega“ TÄNA kell 20.00 TV3s!

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/915344[/embed]

Kommentaarid puuduvad