Brigitte blogis on külas Helen Kõpp: tõsielustaar paljastab oma lapse nime ja vastab kurjadele kommentaaridele

TV3

Näitlejanna ja raadiohääl Brigitte Susanne Hundi seekordses videopostituses on külaliseks üks viimase aasta kõmulisemast inimestest Eestis – "Prooviabielust" tuntuks saanud Helen Kõpp. 

Viimati, kui teda avalikkuse ees nähti, oli Helen olulisemalt saledam. Heleni sõnul kasvatab ta hetkel oma kõhus ühte väikest inimest. Kas oodatava lapsukese üks nimevariantidest võiks olla Brigitte Susanne? Seda mõtet on Helen kusjuures isegi tõsiselt kaalunud! Kas perekonnanimeks saab Kõpp või Kruusamäe? Mis saab legendaarsest saatest "Prooviabielu"? 

Brigitte ja Helen otsustavad ette lugeda kõige karmimad kommentaarid, mis nende pihta on avaldatud. Kuidas neiud ise negatiivse tagasisidega toime tulevad? Kuna meedias leidub kõige rohkem õelaid kommentaare just Heleni kohta, siis kuidas plaanib naine oma tulevasele lapsele selgitada, kuidas negatiivsusega hakkama saada?

Lugedes õelaid kommentaare tuleb päevavalgele ka uudis, et Helen on nüüd suhtes "Eesti Selgeltnägijate tuleproovi" osaleja Remi Tammiga. Samuti, et Helenil oleks kiiremas korras psühholoogilist abi vaja – mida arvab kommentaarist neiu ise? Teine kommenteerija jällegi arvab, et Brigitte Susanne Hunt on ehe näide, mis juhtub, kui üks loll inimene saab kuulsaks. Tüdrukud võtavad kõik õelad kommentaarid suurima hea meelega vastu ning annavad neile väärilised vastused.

 

 

 

Kommentaarid puuduvad