Täna
22. jaan
-15...-3
-25...-6
Homme
23. jaan
-6...1
-20...0

TV3

„Kuuuurija“ paljastas: Savisaar ei saa kunagi terveks!

12:34 13. veebruar 2018
Autor: TV3

Eilne „Kuuuurija“ tõi televaatajani kaks lugu. Üks teema puudutas suurt kismat ilumaailmas ning teine Edgar Savisaare paranemisprotsessi.

Kairi Päärson rääkis „Kuuuurijale“, et ta langes petturite ohvriks. Kahe lapse ema andis Sandra Napsepale ja Kaspar Pruusile 102 000 eurot heas usus, et ta peab koos nendega Ztudio nimelist ilusalongi Tallinnas, mille omanikeringi ta koos Napsepa ja Pruusiga kuulub. Ühel hetkel mõistis kahe lapse ema, 36-aastane Soomes elav Kairi, et teda on lihtsalt ära kasutatud ja Napsepale ja Pruusile antud raha ta enam kunagi ei näe. Miks andis naine Sandra Napsepale ja Kaspar Pruusilevabatahtlikult kuue kuu jooksul 102 000 eurot. Kuidas raha küsimine käis, mida Kairile lubati ja mis oli see, mis pani Kairit minema lõpuks politsiesse. Vaata täispikka intervjuud Kairi Päärsoniga SIIT!

Kaks nädalat tagasi ilmunud Eesti Ekspressis öeldi, et Kairi Päärson ilmus Ztudio nimelisse ilusalongi nagu välk selgest taevast ja Sandra Napsep ei teadnud sellest külaskäigust midagi. Kairi Päärson andis päev enne ilusalongi masinatele järgi minemist „Kuuuurijale“ intervjuu ning salvestati intervjuu päeval ka Kairi Päärsoni ja Sandra Napsepa telefonikõne, milles lepiti omavahel kokku kohtumise aeg ja koht. Kuula täispikka versiooni telefonikõnest SIIT! 

Päev pärast ilusalongi külastust helistas Kairi Päärsonile Eesti Ekspressi ajakirjanik Marta Tuul, kes teatas et tal on olemas salvestis, milles on kuulda, et kogu röövi organiseeris Katrin Lust. Avaldatud artiklis aga salvestisest ja Katrin Lusti röövi organiseerimisest enam ei räägita. Kas Mart Tuul bluffis? Vaata täispikka salvestist sellest, mis koha peal ilusalongis sees 27. jaanuaril toimus SIIT! Kas see oli rööv, mida omavahel räägiti ja kas kaameramehel ikka paluti kordagi salongist lahkuda või filmimine lõpetada?

Teine lugu keskendus Edgar Savisaarele. „Kuuuurija“ käis Edgar Savisaart vaatamas Jõgeva haiglas. Savisaare ihuarst Peep Põdder rääkis Katrin Lustile, et Savisaare tervis on kohtuprotsessi ajal halvenenud ja tema mälu pole enam see, mis ta kunagi oli. „Kuuuurija“ küsis Põdderilt, kas Savisaare olukorral on lootust ka paraneda ja doktor Põdder vastas, et Savisaar ei saa enam kunagi terveks. Vaata lugu järgi SIIT! 

„Kuuuurija“ täispikk saade on järele vaadatav SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?