Homme
27. jaan
0...3
-5...3
Ülehomme
28. jaan
-3...1
-1...2

TV3

„Kuuuurija“ toob ekraanile loo ahistamisest tööpostil! 

13:23 05. märts 2018
Autor: TV3

Tänane „Kuuuurija“ toob televaatajani loo Ämari lennubaasist, mis peaks olema üks kõige paremini valvatud objekt Eesti riigis. Aga range valve asemel valitseb Kaitseliidu valvurite seas hoopis korralagedus. Miks jätavad Kaitseliidu valvurid valveposte maha ja naised tunnevad end ahistatuna?

Kas tõesti käivad Kaitseliidu valvurid töö ajal hüppes? Kaitseliidu Harju Maleva valvekompanii endine valvur räägib avameelselt olukorrast, mis valitseb Ämari lennubaasis. 22-aastane naine räägib avameelselt, kuidas ülemused ja kolleegid temasse tööpostil suhtusid. Samuti räägib ta sellest, kuidas ta pandi valvama objekte, kus peab olema täielik riigisaladuse luba, mida noorel naisel aga ei olnud. Noorukese naise väitel hülgas Kaitseliidu valvekompanii valvur sõjaväeobjektil vahiposti selleks, et minna peole. Samuti räägib Heveli sellest, kuidas teda tööpostil kiusati ja väidetavalt ülemuse poolt ahistati.

„Kuuuurija“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!