Täna
16. dets
-5...0
-9...-1
Homme
17. dets
-5...1
-7...-1

TV3

Piilu „Padjaklubi“ võtteplatsile! Galerii!

Foto: Kalev Lilleorg/TV3
14:36 13. märts 2018

Populaarne telesari „Padjaklubi“ on jõudnud 9. hooajani, mis tõotab tulla hullumeelne ja pöörane. Laura on eufoorias – tuntud moeärimees Gregor on huvitatud koostööst tema moeagentuuriga! Nüüd tuleb Gregoriga suurejooneline kohtumine korraldada ja selleks värbab Laura appi nii Misha kui Maria. Loomulikult ei lähe kõik päris plaanipäraselt ja glamuurne kohtumine on täis šokeerivaid üllatusi. Samal ajal otsustab Kristina kõigile valetada, et ootab last. Kuidas tüdrukud sel hooajal end valede rägastikust välja vingerdavad?

Kaasa teevad ka Kristjan Lüüs ja Janek Joost. Piilu võtteplatsile!

  • Enim hinnatud
  • Enim vaadatud
  • Viimati lisatud

„Padjaklubi“ täna kell 21.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?