Täna
16. dets
-5...0
-9...-1
Homme
17. dets
-5...1
-7...-1

TV3

„Üllata Eestit“ täna: Eesti mehed riietavad end käsilasteks ja jagavad tänaval banaane!

14:34 13. märts 2018
Autor: TV3

Tundub uskumatuna, aga kaks meest Võrumaalt riietavad end käsilasteks ning jagavad nii tänaval kui ka internetis banaane! Mehed nimetavad end Lõuna-Eesti minionideks, kes on kaks banaanihullu käsilast. Nad on hea tuju levitajad ja jagavad Võru linnarahvale banaane.

Samuti üllatab televaatajaid mudasõltlaste grupp Tartu külje alt. Nimetavad end Mäksa kolhoosiks ja rallitavad suurte autodega mudas. Kolmandaks üllatajaks on Eesti parim batuudisportlane Krete Kaasik. Tubli sportlane põrkab batuudil umbes 10 meetri kõrgusele.

„Üllata Eestit“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?