„Eesti otsib superstaari“ otsesaated algavad täna! Hääleta oma lemmiktüdruk otse finaali!

Seistmesed

„Eesti otsib superstaari“ kohtunikud Eda-Ines Etti, Koit Toome ja Mihkel Raud on välja valinud 10 tüdrukut, kes pääsesid stuudiovooru ja kust edasipääsu üle finaalidesse otsustab juba televaataja. Juba täna õhtul saad hääletada oma lemmiku poolt, sest otse finaali pääseb ainult kolm õnnelikku tüdrukut. Saa nendega tuttavaks!

Anette Maria Rennit (19) Viimsist

Elupõlise laululapsena on Anette Maria juba väikesest peale käinud laulmas ETVs, Toomas Volli juures. Hiljem on arendanud oma vokaalseid võimeid WAFi laulukoolis. Mängib klaverit. Laulukire kõrvalt omandab Anette Maria kõrgharidust Tallinna Tehnikaülikoolis, tudeerides juurat ja rahvusvahelisi suhteid. "Panen ennast proovile eesmärgiga näha, kui kaugele ma jõuan. Väljakutse on see kindlasti ja kahjuks või õnneks  meeldib mulle neid endale seada."

Cecilia-Martina Mägi (18) Tallinnast

Tallinna 21. Kooli õpilase Cecilia-Martina trumbiks on oskus laulda ja tantsida samal ajal – selleks on teda ette valmistanud 14 aastat laulukogemust WAF-koolis ja ETVlasteekraani muusikastuudios. Oskab mängida klaverit ja viiulit ning huvitub ka näitlemisest. Tema muusikalisteks eeskujudeks on Beyonce ja Zara Larsson. "Tahan tuua midagi uut Eesti muusikamaastikule, mis puudutab lavalist show'd, tantsimise ja laulmise kooslust ja meelelahutust. Soovin ennast arendada, uusi väljakutseid vastu võtta, oma unistusi täide viia. Olen väga mitmekülgne, vastuvõtlik uutele asjadele, tunnen end hästi lauldes ja tantsides."

Hele-Mai Mängel (19) Tartust

Klaverit ja kitarri mängiva Hele-Mai laulutee algas 8 aastat tagasi laulustuudiost Fa-Diees. Teda inspireerivad artistid, kes on originaalsed, kellel on oma muusikaga maailmale midagi pakkuda. "Hindan kõrgelt muusikuid, kes panustavad oma aega lüürikasse, sest sõnad on just need, mis laulude puhul minu jaoks olulised on. Olen alati pidanud ennast heaks sõnasepaks ja tunnen, et see kajastub ka minu kirjutatud lüürikas. Usun, et kõik noored muusika kunstnikud võivad minuga nõustuda kui ütlen, et ühel hetkel me vajame lihtsalt võimalust näidata, mida me suudame. Kui pääseksin saatesse, laulaksin võimaluse korral kindlasti oma originaallugusid."

Helis Järvepere-Luik (18) Kundast

Kunda Ühisgümnaasiumi abiturient Helis on laulnud nii kaua kui ennast ise mäletab – esimeseks lauluõpetajaks oli talle vanavanaema, kes õpetas tüdrukule vanu lastelaule. Kopsaka konkursi- ja koorilaulukogemusega lauljatari enamik laulmisi on siiski jäänud tema enda tuppa ning nüüd on aeg end näidata. Hetkel WAF-koolis laulmist õppiv Helis oskab mängida klaverit, ajaviiteks ka kitarri ja trumme. Tema iidoliks on Beyonce, kelle moodi neiu on püüdnud juba 10-aastasest saadik laulda, kuid imetleb teisigi artiste-bände, kes suudavad live'is elamuse luua. "Ma ei ole eriline kiidukukk, kui pean endast rääkima, kuid ma usun, et ma suudan olla inimeste ees siiras ja aus ning see ongi vist minu puhul eriline. Ma tahan alati endast rohkem teistele anda kui endale jätta ning just läbi muusika ja laval olemise saan ma teisi inspireerida, julgustada ja väärtustada. Lisaks sellele ma lihtsalt väga naudin laulmist."

Jennifer Marisse Cohen (18) Haapsalust

3-aastaselt Haapsalus DO-RE-MI Laulustuudios lauluteed alustanud Tallinna 32. Keskkoolis 12. teatriklassis õppiv Jennifer arendab end Meero Muusiku erahuvialakoolis ning lisaks on õppinud Georg Otsa Muusikakoolis. Mängib klaverit. Oma iidoliteks peab ta Joss Stone'iAmy Winehouse'iEtta James'i, Kadri Voorandit ja Hedvig Hansonit. Avatud, ausa ja ekstravertse loomuga Jennifer on pärit kaugete juurtega perest: tema isa on ameeriklane ning tüdrukul on kaks kodakondsust. Jennifer on vegan ning usub, et kõik inimesed ja loomad siin maamuna peal on võrdsed. Neiu on ühest kõrvast kurt, ent see ei sega kuidagi tema suurt laulukirge. "Olen titest saati vaadanud audition-stiilis telesarju ning imetlenud seda. Tahan saada kriitikat, olgu see siis halb või hea. Leian, et Eesti muusikamaastikule oleks tarvis veel rohkem tugevaid ja ägedaid naisi, kellel on peale ilusa hääle ka midagi tarka öelda, kes tahaksid oma platvormiga midagi ära teha. Just seda mina tahangi teha."

Johanna Randmann (19) Harkust

Televaatajatele 8 aasta tagant saatest "Eesti talent" tuttav nooruke Johanna on tänaseks sirgunud võluvaks lauljatariks, kelle muusikuunistus põleb heledama leegiga kui kunagi varem. Mõne aasta eest oma lauluõpetaja Jakko Maltise julgustusel omakirjutatud lauluga Eesti Laulul osalenud lauljatar pürgib muusikat tehes väsimatult oma unistuse poole ning on otsapidi jõudnud staarisaatesse. ""Eesti otsib superstaari" on hea alustala sellele, et kellelegi vähemalt Eesti muusikamaastikul silma jääda. Usun, et olen piisavalt tugev, et end lauljana tõestada ning edukaks muusikuks saamine on tõenäoliselt üks minu missioonidest siinses elus."

Katriin Rebeca Selirand (18) Tallinnast

Väikesest peale muusikastuudios ja kooris laulnud Katriin Rebeca õpib Tallinna 32. Keskkoolis ning imetleb Hedvig HansoniBeyonceJessie J, Norah Jones'i ja Diana Krallitalenti. Erilise madala häälega neiu unistuseks on tegeleda tulevikus jazz-muusikaga. "Saates soovin osaleda sellepärast, et tahan end proovile panna ning arendada oma häält. Usun, et saade õpetab ning kasvatab mind palju. Olen väga sihikindel ning töökas. Mu hääl vajab küll arendamist, kuid usun, et minus on potentsiaali. Annan endast alati maksimumi, et kõik õnnestuks."

Ketter Orav (25) Tallinnast

2016. aastal Eesti Laulul oma looga "Lonely Boy" konkursi finaali jõunud Ketter on muusikamaailmas tuntud kui lauljatar Kéa. Igapäevaselt juuksuri- ja jumestajaametit pidavKetter alustas hiljuti kitarriõpinguid ning unistab tulevikust suurtel lavadel. Enda iidoliteks peab ta oma ema Kare Kauksi, kellelt laulupisiku on pärinud, ning maailmanimedestDemi LovatotAriana Grandet ja paljusid souli ning r'n'b-lauljaid.  "Tunnen, et ma tahaksin esineda suurtel lavadel, ja teha seda enda igapäevatööna. Mu süda kutsub tegema seda. Usun, et minus on rohkemat kui esmapilgul paistab. Ma tahan saada kogemust ning võimalust, et lavanärvi vähendada ja aina paremaks saada. Mõned mäletavad mind Eesti Laulult, kuid ma ei taha, et mind mäletatakse kui tüdrukut, kes enda loo kõige kõrgemaid noote välja ei võtnud. 

Merilin Mälk (17) Kuressaarest

Laulmisega 2 aastat tegelenud Kuressaare Gümnaasiumi õpilane Merilin treenib end vokaalselt muusikaõpetaja Helle Randi ja artisti Tuuli Randi juhendamisel. Imetleb artistidest väga Ott Leplandi ja Rihannat. "Soovin saates osaleda, et tulla mugavustsoonist välja ja teha endale väljakutse. Olen loominguline, kunstimeelne ja energiline ning lava on koht, kus saan kõiki neid omadusi kasutada. Ma olen laval julge, energiline ja mina ise. Sisetunne ütleb, et laulmine on see, mida tegema pean."

Sissi Nylia Benita (18) Viimsist

Juba 16-aastat laulmist harrastanud Viimsi Keskkooli õpilane Sissi on end lauljana näidanud mitmetel lavadel, sealhulgas oma muusikust isa Dave Bentoni kõrval. Kaks aastat tagasi hakkas ta iseseisvalt klaverit mängima ning suudab end tänaseks juba lauldes ja laule kirjutades ka saata ("Ehkki lihtsamate akordidega."). Muusikalisteks eeskujudeks peab oma õpetajat Mirjam Dedet ning lauljaid Etta Jamesi ja Andreya Trianat. Tema unistuseks on kunagi ära võita Eurovisioni lauluvõistlus. Lisaks laulmisele ja laulude kirjutamisele Sissi maalib, joonistab, disainib tätoveeringuid ja tunneb kirge meigikunsti vastu. Ka armastab ta lugeda ja loodab ühel päeval ka ise raamatu kirjutada. „Ma panen igasse oma esinemisse kogu oma hinge ja emotsiooni. Muusika ja kunst on minu elu. See on minu minevik, olevik ja loodetavasti minu tulevik."

 

HÄÄLETUSNUMBRID, mis avanevad õhtuse saate ajal:

 

Johanna Randmann 900 73 01

Merilin Mälk 900 73 02

Jennifer Marisse Cohen 900 73 03

Ketter Orav 900 73 04

Cecilia-Martina Mägi 900 73 05

Katriin Rebeca Selirand 900 73 06

Helis Järvepere-Luik 900 73 07

Hele-Mai Mängel 900 73 08

Anette Maria Rennit 900 73 09

Sissi Nylia Benita 900 73 10

 

Kõnehind on 0.96 eur.

„Eesti otsib superstaari“ tüdrukute stuudiovoor TÄNA kell 19.30 TV3s! Otsesaade! 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/926572[/embed]

Kommentaarid puuduvad