Tutvu “Naabrist parem” uue hooaja osalejatega! Galerii!

TV3

Aeg on taas teritada kirved ja kätte haarata haamrid! Sea end valmis tõeliseks lahinguks, sest võistlus parima korteri nimel pole enam kaugel. Alari Kivisaar ja Keili Sükijainen toovad meieni uued perekonnad, kellel on üksainus lihtne ülesanne – ehitada endale unelmate kodu ja teha seda paremini kui nende naabrid! 

Lahingutulle astuvad sõnulseletamatult nunnu hipsteripaar Helen ja Karl-Sander, kes vajavad hädasti oma korterit. Endine kalevipoeg Rasmus ja tema piltilus Soome juuksuripreili Elina, kes tahavad võimalikult varsti lapsi saada! Nelja lapsega Siret ja Ardo, kes on valmis kõigeks, et oma lahutatud abielust hoolimata koos kodu luua! Ja imetore tinderipaar – küünetehnik Renate ning digiturundusjuht Karel koos aastase pisipõnni Brandoniga! Saa osalejatega lähemalt tuttavaks!

 Helen ja Karl-Sander - Nunnud hipsterid

Karl (23) ja Helen (26) on enda sõnul pealtnäha hipsterid, kuid südamelt lapsemeelsed romantikud. Kuid on kindel, et üks ei välista teist. Nende igapäevaelu täidavad muusika ja kunst. Perekonnas, kus mõlemad abikaasad on haritud lauljad ja nädalavahetusti esinetakse oma bändiga pidudel ja lokaalides, ilmselt muudmoodi ei saakski. Karl õpetab muusikat Rae Huvialakoolis, Helenil on EKAs käsil aksessuaari- ja köitedisaini eriala. Nad vajavad endale unistuste kodu, sest elavad praegu koos mehe vanemate juures. Tagasihoidlikult andekad noored end veel naabrist paremaks ei pea, nende unistustes on hoopis nende endi naabrid väga head. “Me oleme õnnelikud, kui meil üldse on naabrid. Kõige parem naaber on see, kellel on palju suhkrut,” ütlevad noored.

Renate ja Karel - Perekond kavalad

Renate (21) ütleb enda kohta, et on üldiselt väga aus inimene ja tunnistab, et on tüdinud lapsega kodus olemisest ning ootab uusi väljakutseid. Küünetehnikuna töötanud neiu on ka lapse kõrvalt sõbrannade käsi kaunistamas käinud, kuid igatseb ellu põnevust, mida oma unistuste kodu kujundamine kindlasti pakub. Renate teiseks emakeeleks eesti keele kõrval on läti keel, kuid praegu elavad ta vanemad hoopis Põhja-Norras.

Digiturundajana töötav Karel (25) hindab kõrgelt ka enese vormis hoidmist ning harib ja treenib end fitnessi vallas. Tema hea välimus on toonud talle ka pakkumisi modellitööks. “Mul oli valida modellikarjääri vahel Milanos või elu Tinderi matchiga Põhja-Norra mägedes. Best decision ever…” rõõmustab Karel. “Minu elukaaslane ei ole kohe kindlasti tüüpiline Eesti mees. Kareli puhul on tegemist iga naise unistuste mehega,” arvab Renate. Oma väikest perekonda ja aastast poega Brandonit väärtustavad noored üle kõige.

Elina ja Rasmus - Koju jõudnud Kalevipoeg ja Soome piiga

Rasmus (34) on tõsine ehitusmees, pärast 12 aastat Eestisse tagasi pöördunud endine “Kalevipoeg”, kes leidis endale Soomest eriti erilise eksemplari — Eesti juurtega naise, kes räägib küll puhtalt eesti keelt, kuid pole siin kunagi varem elanud. Äsja Tallinnasse kolinuna on nende unistuseks luua kodu ja võimalikult kiiresti pisipere majja tuua. Elina (24) on erialalt juuksur, kelle tugevaimaks alaks kõik, mis seostub juuste värvimisega. Seejuures maalri- ja muude remonditöödega tal seni kokkupuuted puuduvad, mida paar peab ka üheks oma suuremaks nõrkuseks.

Koos tegelevad Rasmus ja Elina spordiga ning on igal hetkel valmis võistlushimuliselt ka teineteise vastu astuma. Nende eriline tugevus tuleb paari sõnul välja just pingeolukordades, kus suudetakse hoolimata kõigest säilitada selge mõtlemine. Teistest naabritest paremad plaanitakse olla tänu oma selgele visioonile, mida viiakse ellu nii, nagu paljud teised seda ilmselt teha ei julgeks.

Ardo ja Siret - Tugev Saare kärgpere

Lahutatud paaril Ardol (39) ja Siretil (35) on kahe peale kokku neli last, kellest noorim on 7-aastane ja vanim 17-aastane. Nende elu on omamoodi nagu põnev matemaatikaülesanne, sest Siretil on isiklikke lapsi kaks, Ardol aga kolm.

Ardo ütlebki enda kohta pidevalt, et tema elu märksõnaks ja keskmiseks nimeks on “keeruline”. “Mulle meeldib mõelda suurelt, kuid minu analüüsimisoskuse ja järjekindluse juures tähendab see  tihtipeale seda, et soovitud ja heale tulemusele jõudmine tundub kõrvalseisja jaoks keeruline - olgugi, et lõpptulemus sai õigem,” ütleb mees.  Samas on ta kindel, et kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab. Mõlemad paarilised arvavad, et võivad olla nii tüütult põhjalikud kui põhjalikult tüütud. “Olen saaremaist kangust täis naine, kelle järjekindlusest ja eesmärkidele pühendumise kunstist võiks tõenäoliselt nii mõnigi kahte last kasvatav ema eeskuju võtta. Ma ei ole allaandja ning leian lahendused olukordadele, mis minu teotahte ja elu nautimise kaugele ebamugavustsooni servale viivad,” ütleb Siret.

Kuigi saates tegutsevad nad ühtse meeskonnana, et luua perele Tallinna pesa, kus kõik saaksid vajadusel käia, on nende abielu juba aasta aega lahutatud. “Oleme naabrist paremad, sest me ei karda väljakutseid - need rikastavad ja teevad meid tugevamateks,” võtab Siret paari loomuse lihtsalt kokku.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/929725[/embed]

Kommentaarid puuduvad