Homme
23. jaan
-8...1
-20...-2
Ülehomme
24. jaan
-8...1
-8...-2

TV3

Kellest saab "Selgeltnägijate tuleproovi" 18. hooaja võitja? SUUR FINAAL!

16:46 12. aprill 2018
Autor: TV3

Ongi käes „Selgeltnägijate tuleproovi” 18. hooaja kõige oodatum ja pidulikum hetk. Venemaa kõige müstilisema projekti võitja on selgunud. Tema nimi on ümbrikus, mis avatakse saate lõpus ja siis saavad kõik teada, kes oli sel korral tugevaim. Žan ja Dana Alibekovid, Aleksandr Kinžinov, Sonja Jegorova ja Konstantin Getsati – kes neist on seekordne võitja? Video vahendusel osaleb saates ka Eesti esinõid Marilyn Kerro.

Kes siis ikkagi on 18. hooaja parim selgeltnägija? Kas Aleksandr, kes ei usu nõidumisse ja ilmutistesse ning arvab, et inimeste energeetikat rikub kõige rohkem kadedus? Konstantin, kes on Alaani maagide järeltulija ja õppis maagilisi praktikaid muistse osseetia rahva käest, kes on õpetanud teda välja kutsuma surnud inimeste vaime? Sonja, kes oskab eristada vale tõest ja ennustada tulevikku või hoopis Žan ja Dana – Kasahhi päritolu vend ja õde. Töötavad alati paaris. Žan aitab Danal minna transsi, saada meediumiks ning pärast seda aitab tõlgendada tema nägemusi.

"Selgeltnägijate tuleproov" juba täna kell 22.35 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?