Täna selgub esimene finalist! „Rahvabändi“ suur poolfinaal!

TV3

Meeleolukas laululahingus „Rahvabänd“ selgub täna esimene finalist! Nedsaja küla bänd astub võistlustulle ansambliga Village Voice.

Kohtunikud on Laura Põldvere ja Marek Sadam. Lemmikhitina tehakse Laura lugu "94/95". Just kumbki neist ansamblitest võib olla Rahvabänd 2018 võitja!

Nedsaja küla bändi koosseisu kuuluvad kolm meest Värskast, Tartust ja Kanadast, kes nüüd elavad ühes väikeses külas Setomaal. Nende muusika on lõbus, täis energiat ja vastupandamatult tantsule kutsuv.

Village Voice on ühe lauluhimulise naise lihaks saanud unistus. Ailo Tael töötas aastaid puidutööstuses liimipingi taga, kuid vabal ajal laulis Kamari naisansamblis, korraldas karaokevõistlusi ja lõpuks, siis kui lapsed suured, otsustas järgneda helesinisele unistusele ja teha päris oma bändi. Tema paarimees Herky on muusikat õppinud omal käel ja praegu moodustavad nad meeleoluka duo.

Telefonihääletuse tulemusena selgub esimene finalist, liinid avatakse saate ajal: Nedsaja Küla Bändi number on 9007761 ja Village Voice number 9007762.

 

Treiler: https://tv3play.tv3.ee/sisu/rahvaband-2018/936164?autostart=true

 

Kaasahaarav hittsaade „Rahvabänd“ poolfinaal täna kell 19.55 TV3s!

Kommentaarid puuduvad