„Kuuuurija“ toob ekraanile amfetamiinisõltlasest tubli pereisa

TV3

„Kuuuurija“ juurde tuli väikelinnast pärit pereisa. Mehel on olemas kõik – armastav naine, lapsed ja hea töö, ta on hea kaasa oma naisele ning parim isa oma lastele. Kuid sellel mehel on ka üks saladus, mida keegi enne kuulnud ei ole – ta on aastaid olnud narkosõltlane. Sõltuvuse sai ta kaasa endaga vanglast. Miks ei suuda pereisa enam amfetamiinisõltuvusest vabaneda? Kas tõesti on jõudnud uimastid ka Eesti väikelinnadesse ja on kättesaadavad noortele?

Noor pereisa jagab, kui keeruline ja kurnav on elu amfetamiinisõltlasena. Talle on saatuslikuks saanud keskkond, kus ta elab. Ta näeb igapäevaselt teisigi sõltlasi ning see ongi kõige suurem tegur, miks ta ei suuda sõltuvusest vabaneda. Miks amfetamiinisõltlased ei usu haigla ravisse, kuigi pole tegu sõltuvusega, millest oleks võimatu vabaneda? Skandinaavias paistab Eesti silma negatiivses valguses, sest sõltlaste ja tarvitajate protsent on kahetsusväärselt kõrge.

„Kuuuurija“ toob ekraanile ka loo ansamblist La La Ladies. Kolmest imelisest ja vapustavast naisest koosnev bänd La La Ladies räägib oma eduloost. Kuidas on võimalik, et bändi teatakse vähe Lõuna-Eestis, aga esinema kutsutakse neid isegi välisriikidesse? Kuhu põnevatesse kohtadesse on Dianat, Kethit ja Ingat veel kutsutud?

„Kuuuurija“ täna kell 20.00 TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/936851[/embed]

Kommentaarid puuduvad