Täna
18. jaan
-7...-1
-11...-2
Homme
19. jaan
-7...1
-12...-2

TV3

Brigitte Susanne Hunt avameelselt raadiotööst: palju oli neid õhtuid, kui ma läksin nuttes magama

Foto: Madis Sinivee/Elu24
13:23 17. aprill 2018
Autor: Seitsmesed

Power Hit Radio saatejuht Brigitte Susanne Hunt rääkis avameelses intervjuus Elu24'le, et alguses oli raadiotöö tema jaoks tohutult raske.

"Palju oli neid õhtuid, kui ma läksin nuttes magama, sest et ma tundsin, et ma ei saa hakkama, et see on nii raske, ma ei oska. Et korraga tuli nii palju kuulajate kirju, et «laske lahti see blond». See on päris tsitaat, muide. See tegi mulle nii-nii haiget. See oli kuidagi nii … ma arvasin, et see on see, mida ma oskan, aga siis ma taipasin, et ma ei oska, nii nõme, ma lähen minema raadiost. Aga ema ütles, et ei lähe, proovid edasi. "

Brigitte sõnul oli talle suurimaks toeks just tema ülemus Urmas Kolsar, kes ütles, et algus ongi raske. "Ma lasin ükskord terve Poweri eetri maha. Urmas uskus minusse kogu aeg, uskus, et ma saan raadios hakkama, et ma sobin sinna, et see olen mina, keda on Powerisse otsitud. Ma olen niivõrd tänulik ja uhke, et Urmas, kes on tõesti minu vaimne mentor, ja tänu kellele olen ma üldse someone (keegi).

Loe täispikka intervjuud Elu24'st


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?