„Naabrist parem“ täna: liigsed punased rosetid ohustavad ühe perekonna saatesse jäämist!

TV3

“Naabrist parema” hooaja neljandas osas valmivad naabrite põrandad. Ülimalt oluline on seejuures kvaliteet. Meeleolud on nädala jooksul üpris positiivsed, sest põrandapaigaldus ei ole kellegi jaoks kuigi kontimurdev töö. Rosettide sadu jätkub ning ühel paaril on saate lõpuks kogutud kolm kurjakuulutavat punast rosetti.

Enamik naabreid on valinud lihtsasti lõigatavad ja paigaldatavad materjalid ja vaid Karel ja Renate peavad hakkama saama puiduse parketi paigaldamisega. Liistude paigaldamise tööd harjutavad kaks naist juba aegsasti, sest oodatakse eelmistel hooaegadel meeleolukat lahingut pakkunud liistumängu, milles mehed käsi külge panna ei tohi. Helen ja Elina sõlmivad nurgasaega sõprussuhteid ning tundub, et nad ei jää meestele selles töös sugugi alla. Liistumäng tõotab aga tulla eriti põnev, sest lisaks sellele, et füüsiliselt võivad tööd teha ainult naised, tuleb meestel juhendada ka täiesti võõraid naisi.

Naabrid ei oska aga oodatagi, et lisaks mängu ja nädala tööde eest saadavale rosetile ootavad neid ka piits ja präänik möödunud vannitubade nädalal eelarves püsimise eest. Selgub, et ühel paaril on õnnestunud eelarvet sadade eurodega ületada, samas kui enamiku puudu- ja ülejäägid jäävad mõnekümne euro ringi.Rosettide sadu jätkub ning ühel paaril on saate lõpuks kogutud kolm kurjakuulutavat punast rosetti. See aga tähendab, et uue kaotusekorral ootab neid juba saatest välja langemine.

„Naabrist parem“ täna kell 20.00 TV3s!

[embed]https://uudised.tv3.ee/938988[/embed]

Kommentaarid puuduvad