Täna
16. jaan
-8...1
-10...0
Homme
17. jaan
-5...4
-9...4

TV3

"Kuuuurija" täna: kas vene keelt kõnelevaid eestlasi kiusatakse?

12:35 23. aprill 2018
Autor: TV3

"Kuuuurija" toob täna ekraanile kaks skandaalset lugu. Üks lugu räägib vene keelt kõnelevatest eestlastest ning miks ei koheldata naturalisatsiooni korras saadud Eesti kodanikke võrdväärselt sünnijärgsete Eesti kodanikega. Teine teema jutustab loo, kuidas käib ning kui ohtlik võib olla võlgade sissenõudmine.

Dimitri on Eesti patrioot, kes on saanud Eesti kodakondsuse naturalisatsiooni korras. Tal on tehtud eesti keele eksam ja käidud on isegi Eesti sõjaväes. Kahjuks ängistab teda asjaolu, et passi uuendamisel paluti tal kirjutada omakäeline avaldus selle kohta, et tal ei ole ühegi teise riigi kodakondsust. Miks ei kohelda naturalisatsiooni korras saadud Eesti kodanikke võrdväärselt sünnijärgsete Eesti kodanikega?
"Kuuuurija" juurde pöördus juba mitukümmend aastat võlgade sissenõudjana tegutsev Ants Päär. Ennast finantsregulaatoriks nimetav Päär räägib avameelselt, kui ohtlik võib olla võlgade küsimine. Tema poole pöörduvad viimases hädas isegi suurfirmad ja pangad, kes on hädas võlgnikega. Lisaks läheb Päär koos "Kuuuurijaga" ühele võlgnikule külla, et kliendi võlg saaks tagasatud. Hirmust värisev võlgnik ei ole Pääriga koostööst huvitatud ning kohale kutsutakse ka politsei!

"Kuuuurija" täna kell 20.00 TV3s!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?