Homme
18. jaan
-7...-1
-11...-2
Ülehomme
19. jaan
-7...1
-12...-2

TV3

"Kuuuurija" paljastab täna jõhkra ahistamisloo, mille osaline on Eesti tippadvokaat!

Foto: TV3
12:55 30. aprill 2018
Autor: Seistmesed

Kas õigusabi eest saab tasuda natuuras? "Kuuuurija" toob ekraanile skandaalse ahistamisloo! Tuuli-Ly Luiga on 37-aastane ilus naisterahvas, kelle selja taga on pikk ja raske lahutus. Selle kõige keerises aitas teda sõbranna, kes otsis talle advokaadi, kes aitaks Luigat lahutuse seadusliku poole pealt. Peale kohtus käimist sattus Luiga ahastusse, kui advokaat nõudis naise väitel õigusabi teenuste eest tasu mitte rahas, vaid hoopiski milleski muus. Kas tõesti on võimalik Eestis maksta õigusabi teenuste eest natuuras?

Advokaat räägib täispikas intervjuus oma versiooni, kuidas tema silmis keerulised suhted Luigaga arenesid. Advokaadi sõnul on just tema langenud võrgutava Tuuli-Ly ohvriks, mille tõttu ähvardab murest murtud advokaati Eesti Advokaatide Liidust väljaheitmine! Kuidas arenes nendevaheline vestlus lausa intiimseks?

"Kuuuurija" teine lugu jutustab "Eesti otsib superstaari" saates osalenud Jüri Sonbergist ja tema õnnestumisest tänu ebaõnnestumisele. Kes ei mäletaks sihikindlat Jüri Sonbergi, kes on proovinud mitmeid ja mitmeid kordi saada Eesti superstaariks? Hoolimata sellest, et tal see ei õnnestunud, ei ole ta oma unistusi veel maha matnud. Tema eesmärk saada staariks on endiselt jõus!

"Kuuuurija" täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?