Täna
18. jaan
-7...-1
-11...-2
Homme
19. jaan
-7...1
-12...-2

TV3

"Eesti otsib superstaari" kutsub fännipäevale ja kontserdile!

14:16 02. mai 2018
Autor: TV3

"Eesti otsib superstaari" saate finalistid kutsuvad kõiki fänne suurele fännipäevale ja kontserdile! Üritus toimub juba sel laupäeval kell 15.00 Tallinnas Nautica ostukeskuses. Kõik kuus saatesse jäänud finalisti – Merilin Mälk, Sissi Nylia Benita, Helis Järvepere-Luik, Uudo Sepp, Jaagup Tuisk ja Carlos Ukareda jagavad autogramme ning annavad ka kontserdi. Jagatakse vingeid superstaarisaate meeneid ja on ka palju üllatusi! Üritus on tasuta.

„Eesti otsib superstaari“ suur fännipäev laupäeval kell 15.00 Tallinnas Nautica ostukeskuses!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?