Homme
18. jaan
-7...-1
-11...-2
Ülehomme
19. jaan
-7...1
-12...-2

TV3

Galerii! TV3 pidas maha suure „Rahvabändi“ peo!

11:20 02. mai 2018
Autor: TV3

Nädalavahetusel leidis aset meeleoluka muusikasaate „Rahvabänd“ suurejooneline finaal, mille puhul koguneti koos saates osalenud ansamblite, saatemeeskonna ning fännidega Sossi klubisse, et üheskoos tähistada järjekordse eduka hooaja lõppu ning tantsida hommikutundideni. Esinejateks olid kõik kaheksa saates osalenud bändi ning õhtu viis hommikusse populaarne bänd Patune Pool. Õhtut juhtis Erkki Sarapuu.

Kuna „Rahvabändi“ võitja selgus telefonihääletuse tulemusena, ei teadnud Sossi klubis olnud bändid viimsete sekunditeni, kes tiitli koju viib. Pinged olid kruvitud lakke ning üllatus suur, kui võitjaks osutus temperamentne külabänd Setomaalt – Nedsaja Küla Bänd. Ansambel Sada ja Seened sai auväärse teise koha. Kõik kaheksa saates osalenud bändi astusid ka lavale ning andsid täismajale meeldejääva kontserdi! Õhtu lõpetas ansambel Patune Pool.

"Rahvabänd" finaalsaadet näeb uuesti SIIT! 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?