„Naabrist parem“: seni võidutsenud Helenit ja Karli ohustavad punased rosetid!

TV3

"Naabrist parema" 6. saates pidid naabrid valmis saama oma esikud ning ära parandama ka kõik seni tehtud vead.

Tundub, et Renate ja Kareli mustemad päevad on viimaks mööda saanud, sest parima esiku eest kuldse roseti teenimine andis neile võimaluse ühest punasest kaotusrosetist loobuda. See aga tähendab, et saatest välja langemine neid enam nii teravalt ei ohusta. Tuleb välja, et oma lubadustest kinni pidamine võib tõesti tuua piisava üllatusmomendi, et kohtunikud seda ka vääriliselt hindaksid. Kavalate efektne esikusein, mille idee üle nad juba esimeses saates uhked olid, mõjus muljetavaldavalt. Samuti ei olnud neil seekord vaja esiku juures millegi eest vabandada, sest kõik, mida plaaniti, sai seekord tehtud.

Elina ja Rasmuse jaoks oli saade eriti emotsiooniderohke. Kui nende esiku kohta oli kohtunikel vaid üks peamine kommentaar – „vähe“ – ja oskuslikult peale kantud dekoratiivvärvi toon ei avaldanud muljet, siis vigade parandamisega olid nad hakkama saanud paremini kui keegi teine. Nende vahepeal tühjaks jäänud uksele jõudis selles saates niisiis kaks rosetti, millest üks punane ja teine kollane. Kollase ära andmine ei tulnud neil seekord mõttessegi, sest see oleks tähendanud, et taas minnakse edasi ilma ühegi rosetita.

Hipsterite Heleni ja Karli pühendumine esiku valmimisele maksis neile mõnes mõttes kätte, sest parandustööde tegemisel jäid nende tulemused teistele korteritele mitmekordselt alla. Helen ja Karl tõdesid ise, et pakutavaid abikäsi neil küll tegelikult on, kuid siiani ei ole suudetud abi piisavas mahus vastu võtta. Nende uksele maandus parandustööde eest teine punane rosett ning tundub, et neid seni saatnud õnn ja jõud võib hakata raugema.

Nii parandustöödel kui esiku disainimisel unetuid öid pingutanud saarlased Ardo ja Siret tegid kõike küll taas hästi, kuid tundsid, et üle oma kõrgele pandud lati on keeruline hüpata. Nende esikusse astudes hoiatasid kohtunikud eelkõige selle eest, et rohke laminaatmaterjali kasutamine võib viia selleni, et hubase unistuste kodu asemel jätab korter mulje küll kenast, kuid hingetust hotellist.

„Naabrist parem“ saade on järelvaadatav TV3 Plays!

Kommentaarid puuduvad