Homme
18. jaan
-7...-1
-11...-2
Ülehomme
19. jaan
-7...1
-12...-2

TV3

„Suure tähe väike täht“ viimases saates külas Ott Sepp, Kalle Palling ja Toomas Luhats oma lastega!

12:14 03. mai 2018
Autor: TV3

Märt Avandi ja Ott Sepa selle kevade kõige hoogsam koguperesaade on jõudnud oma hooaja viimase osani! Tänases saates on oma lastega saatejuht Toomas Luhats ja riigikogu liige Kalle Palling. Lisaks astub võistlusesse ka saatejuht Ott Sepp oma pojaga! Kõige suuremad peresaladused räägitakse välja just täna õhtul.

Vaata humoorikat klippi, kus Johannes räägib oma isa Ott Sepa halvimast harjumusest! Valida on nelja vastusevariandi vahel – isa joob, suitsetab, on liiga palju tööl või mängib liiga vähe. Oti lööb Johannese vastus täiesti pahviks ja ta ei suuda uskuda, et poeg midagi sellist võib temast arvata! Märdil on aga see-eest väga lõbus ja naljakas! Kas suudad ära arvata, millise vastusevariandi peale Ott ja Märt nii elavalt reageerisid?

„Suure tähe väike täht“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?