Täna
18. jaan
-7...-1
-11...-2
Homme
19. jaan
-7...1
-12...-2

TV3

Ingrid Margus: jääkuninganna tüüpi naisi on ilus vaadata, aga sa ei taha neid emmata

Foto: TV3/Kalev Lilleorg
15:17 07. mai 2018
Autor: Seitsmesed

“Ettevalmistused algasid pool aastat enne filmimist. Minu tegelaskuju on hästi jõuline ning kehas pidi samamoodi olema jõud, mida tegelane vajab,” kirjeldab uues TV3 krimisarjas “Lõks” noort mõrvarühma juhti mängiv näitlejanna Ingrid Margus. Osaks valmistudes käis Ingrid jõusaalis, jooksmas ja poksitrennis. Vajamineva vormi aitasid saavutada treenerid Peter Napoliello ja Mait Valge.

Delfile antud intervjuus räägib Ingrid, et meis kõigis on selline tugev naine olemas, nagu ka tema “Lõksu” tegelaskuju Maria. “Me ei näita seda võib-olla igapäevaelus nii palju välja. Loomulikult on tore, kui uksi lahti tehakse, aga temas on konkreetsust ja teadlikkust.”

Loe täispikka artiklit Delfist


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?