“Sotid selgeks” täna: 80-aastane vanaproua langes uksemüüja ohvriks!  

TV3

"Sotid selgeks" saatejuht Marek Lindmaa seisab alati inimeste õigluse eest ja olgu mure suur või väike, saade leiab sellele lahenduse ning seab õigluse jalule. Tänases saates toob Lindmaa ekraanile kaks lugu.

Esimene lugu räägib ettevõtlusest Rakvere moodi. Marek Lindmaa toob vaatajateni loo uksemüüjast, kes tõmbas 80-aastasel vanaproual naha üle kõrvade ning arvatavasti on ohvreid veelgi. Detsembrikuus endale ilusa lehekuulutuse peale uue ukse tellinud proua ei osanud arvatagi, et varsti on käes maikuu ning vaatamata tehtud ettemaksule ei ole uksest kippu ega kõppu.

Kui pea viiekümne korterilises korrusmajas on võimalik gaasileke kuueteistkümnes korteris ning korteriühistu esimehe arvates asjaga tegelemiseks aega küll, siis võiks öelda, et häda lausa hüüab tulles. Põhjendamatult suure summa eest mutrite kinni keeramine ei lahendanud kuidagi ära nii mõnegi elaniku gaasilekete probleeme ning abi otsimine korterühistust oli asjatu. Mures elanikud pidid oma tervise nimel ohjad enda kätte võtma.

 „Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/945478[/embed]

Kommentaarid puuduvad