„Naabrist parem“ tänases saates valmivad elutoad!

Seitsmesed

Naabrid on kohe valmis saamas oma elutubasid. See võib esmapilgul tunduda lihtsa ülesandena, sest seinad on ju värvitud, põrandad maas ja tuba on vaja vaid sisustada. Kuid endiselt ei saa naabrid mööda unetutest öödest.

Saarlased on oma tavapärases tööde mustris ja alustavad nädalat endale tööde juurde tekitamisega. Kuldse rosetiga hinnatud värvimistööd ei ole nende jaoks siiski päris ideaalsed ning nad otsustavad elutoas kahe seina värvid omavahel vahetada. Lisaks on Ardo suurprojektiks ehitada valmis enda projekteeritud kamin. Veel on vaja elutoa seinale valmistada riiulisüsteem, mis teeniks samal ajal pingi eesmärki ja kannaks ka täiskasvanud inimese raskust. Riiuliga on plaanitud ühinema ka kamin, kuid viimasel ööl, kui kamin lõpuks valmis saab ja seda paika hakatakse panema, selgub, et keegi on teinud mõõtmisvea ning ideaalsest ühilduvusest on vaid mõne sentimeetri jagu puudu. Tuleb leiutama hakata.

Üllatusena plaanib veel teinegi naabrite paar oma korterisse kamina paigaldada. Kavalad Karel ja Renate teevad oma elutoa seina hoopis uutmoodi lahenduse, kus kasutavad betoonimitatsiooniga plaate ja puitu. Karel paneb seina valmimisel ise käed külge ja tõdeb, et tegemist on hämmastavalt töömahuka projektiga.

Hipsterite elutoa sisustuse dikteerib sinepikollane diivan, millele nad sõprade abiga uue elu on andnud. Mustrite mängu jätkamiseks ehitab Karl koos vennaga ise riiuli. Helen paneb oma kunstimeele proovile ammu lubatud värvipritsmetega seina juures. 

Elina ja Rasmus ei ole suutnud seljatada neid juba mitmendat nädalat kiusavat külmetushaigust, kuid võtavad siiski ette reisi Soome, et tuua sealsest tuntud mööblipoest endale just sellised kõrgläikega elutoakapid, mis nende luksusliku stiiliga ideaalselt sobiksid. Diivani järele ei pea õnneks nii kaugele minema ja on tõeline vedamine, et Oot-oot salongis leidub nende värvigammaga sobiv diivan, mis on ka laos olemas.

Nii ongi juhtunud, et naabrite elutubasid kaunistavad päris erilised, kaks kollasele kalduvat ja kaks roosat diivanit. 

Üllatusülesandena pannakse naabrite osavus ja teadmised proovile orienteerumismängus, mis näitab Natura Parki tulevikuvisiooni. Nagu ikka, toovad tõelise edu kiirus ja paras hulk kavalust sinna juurde.

„Naabrist parem“ täna kell 20.00 TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/948059[/embed]

Kommentaarid puuduvad