Brigitte blogis on külas superstaarid Uudo, Merilin, Helis ja Sissi!

TV3

Brigitte videoblogis käisid külas superstaarisaate finalistid! Avaldatakse üksteise tugevused ja nõrkused.

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt on seekord enda videoblogisse külla kutsunud superstaarisaate finalistid! Külas käisid Uudo Sepp, Merilin Mälk, Helis Järvepere-Luik ja Sissi Nylia Benita.

Brigitte paneb finalistid kohe valikute ette. Oma konkurentide kohta tuleb teha SWOT analüüs ning keskenduda tuleb tugevustele ja nõrkustele. Kes arvab, et 17-aastane Merilin läheb peale keskealistele meestele ning kelle arvates on Sissi Uudo väga tugev konkurent?  Kas tõesti on Uudo nõrkuseks Merilin ning Merilini nõrkuseks kiiresti ärritumine?

Lisaks arutletakse ka selle üle, kes pühapäevases otsesaates välja langeb ning kelle nad saatesse tagasi tooksid. Üllatuseks on vastused väga üksmeelsed. Pühapäevase Power Hit Radio vooru eel ei puudu blogist ka muusika. Brigitte laseb finalistidele tänase päeva kuumimaid poplugusid ning jagab kaasa laulmise eest punkte. Kes kõige osavam on? Lugudest kõlavad Ed Sheerani "Shape of You", Rihanna "Love on the Brain" jne.

Kes tahab finaliste veel laulmas kuulda, siis järgmine võimalus selleks on pühapäeval kell 19.30 TV3 lainel. Esitusele tulevad Power Hit Radio tantsuhitid ning eestikeelsed laulud.

 

 

 

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/948596[/embed]

Kommentaarid puuduvad