Täna
20. nov
-1...4
-6...2
Homme
21. nov
-1...3
-2...3

TV3

Täna õhtul uues teleesilinastuses „Petlik välimus“ Klaudia Tiitsmaa, Kaspar Velberg, Kärt Tammjärv!

13:29 21. mai 2018
Autor: Seistmesed

Täna õhtul esilinastub TV3s uus lühifilm, meelelahutuslik põnevusmüsteerium „Petlik välimus“, kus teevad rolli Klaudia Tiitsmaa, Kärt Tammjärv, Merle Jääger, Kaspar Velberg ja teised värvikad eesti näitlejad. Tegemist on ühe 2018. aasta Balti Filmi- ja Meediakooli tudengite lõputööga, mille produtsent on „Reis Siberi südamesse – Baikal“ saatega tuntuks saanud Raivo Malter.

Kaasahaarava müsteeriumi keskmes on parimad sõbrannad Teele ja Luise. 25-aastane Teele avastab endas võime liikuda ühest kehast teise: tema võimuses pole kontrollida, kelle kehasse ta satub ning see tekitab noore naise jaoks üllatuslikke olukordi. Kui Teele avastab, et ta poiss-sõber Margus petab teda teise naisega, tuleb võime kellegi teise kehasse sattuda kenasti kasuks. Teele on veendunud, et teine naine võrgutas tema hea mehe ära, kuid avastab ühest kehast teise liikudes poiss-sõbra tõelise pale: mees on osaline kunstiröövis, lisaks on ta ka abielus ning Teele leiab hoopis ennast armukese rollist.

Nüüd on tema võimuses olukorda parandada – taastada tasakaal ning ühtlasi maksta kätte reeturlikule poiss-sõbrale. Sellel teekonnal kimbutavad Teelet erinevad olukorrad, mis panevad neiu kõvasti proovile ning jääb arusaamatuks, miks see kõik temaga toimub. Kõige selle taustal kumab aga hirmutav mõte – mida tuleb teha selleks, et enda kehasse tagasi saada? „Petlik välimus“ toob ekraanile rõõmu, armastuse, petmise ja pettumise, kuid ka rohkelt huumorit ning eelkõige müstikat.

Osades on Klaudia Tiitsmaa, Kärt Tammjärv, Peeter Jürgens, Imre Õunapuu, Merle Jääger, Linda Kolde, Ronald Laos, Jürgen Gansen, Kaspar Velberg, Risto Vaidla jt.

Teleesilinastus „Petlik välimus“ jõuab TV3 ekraanile täna kell 21.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?