Homme
25. juun
17...23
7...15
Ülehomme
26. juun
16...24
10...16

TV3

„Sotid selgeks“ täna: noore perekonna värskelt renoveeritud korter läks hallitama!

12:56 22. mai 2018
Autor: TV3

"Sotid selgeks" saatejuht Marek Lindmaa seisab alati inimeste õigluse eest. Olgu mure suur või väike, saade leiab sellele lahenduse ning seab õigluse jalule. Tänases saates toob Lindmaa ekraanile õõvastava loo noore perekonna suurest murekoormast.

Tänases saates näevad televaatajad, kuidas noore perekonna hiljuti ostetud korter värskelt renoveeritud majas läks hallitama. Peres kasvab väike ülitundlik laps, kellele selline hallitus on ülikahjulik, aga ventilatsiooni eest vastutav ettevõtte leiab, et aega asjaga tegeleda neil ei ole. Marek Lindmaa abiga saavad probleemid õnneks lahenduse.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu