Homme
25. juun
17...23
7...15
Ülehomme
26. juun
16...24
10...16

TV3

Eestis avati esimene artistide broneerimissüsteem Artist3.ee!

14:51 05. juuni 2018
Autor: TV3

Eestis avati esimene kaasaegne broneerimissüsteem, mis on artistide kalendriga sünkroniseeritud. Kõik huvilised saavad nautida oma lemmikbändi privaatkontserti kus ja millal iganes soovitakse – artiste saab kutsuda nii sünnipäevadele, pulma kui ka firmaüritustele. 

All Media Eesti arendusjuht ja Artist3 platvormi looja Rando Rannus tunnistab, et idee tuli loomulikult. „Oleme igal aastal raskustes, et leida firmaüritustele vabu artiste. Kui juba meil, kellel on märkimisväärne kontaktide võrgustik tänu televisioonile, pole lihtne esinejat leida, siis eraisikule või teistele firmadele on see veel keerulisem,“ sõnas Rannus.

Artist3 platvormi idee kerkis 2017. aastal, millele järgnes 12 kuud arendust ja prototüüpide katsetamist. Rannus peab platvormi juba praegu edukaks, sest artistide valik on vägagi mitmekesine – rohkem kui 45 esinejat, kelle hulka kuuluvad värsked superstaarifinalistid Uudo Sepp ja Sissi Nylia Benita ning ka paljud teadatuntud lauljad ja ansamblid nagu Getter Jaani, Jüri Pootsmann ja Elina Born, Elephants from Neptunes, Arop, Curly Strings ning Ivo Linna. Esindatud on erinevad muusikažanrid ja artiste leidub igale maitsele!

„Artist3 platvorm hoiab nii palju meie väärtuslikku aega kokku! Pole enam vajalik võtta ühendust kümne erineva artistiga, et teada saada, kellel oleks võimalik tulla meie firmaüritusele esinema,“ kommenteerib Itella Eesti ürituste juht Geidy Saareli.

„Platvorm pakub nähtavust ka artistidele ning muudab nende elu oluliselt lihtsamaks. Neil on kerge pääseda ligi uuele kuulajaskonnale ja saavad manageerida kogu bändi graafikut ühest kohast,“ sõnab All Media Eesti tegevjuht Priit Leito.

Artist3.ee platvormi leiab veebilehelt: www.artist3.ee.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu