Homme
23. veeb
0...3
-14...-1
Ülehomme
24. veeb
2...7
-3...2

TV3

TV3 toob jaanipäeval ekraanile „Vanad ja kobedad saavad jalad alla“!

Foto: TV3
14:28 21. juuni 2018
Autor: Seistmesed

Eesti filmifännid saavad rõõmustada, sest TV3 toob jaanipäeval ekraanile ülipopulaarse teleseriaali ainetel vändatud linateose, millest sai üks Eesti aegade edukamaid filme. Ekraanile jõuavad rahva naerutajad Henrik Normann ja Madis Milling.

„Vanad ja kobedad saavad jalad alla“ filmitegelased Norm ja Mill (Henrik Normann ja Madis Milling) on raadiodiskorid, kes juhivad populaarset raadiokuuldemängu. Kahekesi mängivad nad nii mees- kui naistegelasi. Nende poolt jutustatav lugu räägib vanemaealisest poissmehest Väinost (Henrik Normann), kes peale enda linnakodust ilma jäämist kolib talumajja. Kolimistöödes aitavad teda Maie (jälle Normann), Valdur ning Silvi (mõlemad Milling). Mida tal aga tegelikult vaja tundub minevat, on hoopis naine – kuid Väino arvates piisab talle Valduristki.

„Vanad ja kobedad saavad jalad alla“ pühapäeval kell 17.25 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Liiklustalent
Mida toob veebruarikuu Sinu tähemärgile?