Täna
23. mai
13...26
9...15
Homme
24. mai
14...23
7...13

TV3

Uus saatesari „Seitsmesed juubelimatkal“ viib Eestit avastama

12:21 13. juuli 2018
Autor: TV3

TV3 toob Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul ekraanile uue ja põneva EV100 juubelimatkade saatesarja. Saatejuhid Kristel Aaslaid ja Indrek Vaheoja viivad vaatajad juubeliaastal avastama kodumaa loodust. Kaasa saab elada väljakutseid täis rännakutele, milles löövad kaasa ka Eesti staarid.

Saatejuhid Indrek Vaheoja ja Kristel Aaslaid tähistavad Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva suure matkaseiklusega. „Meil on alati kaasas ka armastatud Eesti kuulsused, kelle erinevatel EV100 juubelimatkadel proovile paneme,“ sõnas üks saatejuhtidest Indrek Vaheoja.

Indrek, Kristel ja nende kuulus kaaslane lähevad nii mäkke kui jõkke, nii jalgsi kui süstaga, rattal või parvega ning tutvustavad televaatajale erinevaid matkamisvõimalusi, pannes ka ennast erinevate katsumustega proovile.

Saatesarjas „Seitsmesed juubelimatkal“ saab kokku üks korralik Eesti seiklus – merematk kajakiga Kolga lahe saartel, vooluveematk kanuuga, seikluslik mägironimismatk, FAT rattamatk, tõukerattamatk, loodusvaatlusmatk, räätsamatk rabas ja hullumeelne ellujäämismatk. Kõik matkad on valitud EV100 juubelimatkade sarjast, lähem info: www.ev100.ee/juubelimatkad

Avasaates lähevad Indrek Vaheoja ja Eesti värskeim superstaar Uudo Sepp maastikutõukeratta ja kanuudega seiklema filmi „Viimne reliikvia“ radadel Taevaskojas. Seiklustega ühinevad ka Inga Lunge, Raivo E. Tamm, Grete Klein, Reket ja Krista Lensin.

Saade valmib koostöös Eesti Matkaliidu ja Eesti Vabariik 100 korraldustoimkonnaga.

„Seitsmesed juubelimatkal“ reedeti kell 19.45 TV3s!

Indrek Vaheoja on suvist seiklemist praktiseerinud neljal suvel saates „Suvesangarite“. Lisaks on ta juhtinud saateid „Eesti parim pagar“ ja „Üllata Eestit“. Vana spordilõvi ja ajaloolasena leiab ta igast seiklusest võimaluse ka enese proovilepanekuks. Harrastusmükoloogina üritab Indrek kõikjalt leida söödavaid või söödamatuid, aga silmailu pakkuvaid seeni. Kristel Aaslaid on „Padjaklubi“ näitlejanna ja laulja, kes ei karda vastu astuda oma hirmudele ja on vapralt valmis igas väljakutses osalema.

2018. aastal möödub 100 aastat Eesti Vabariigi loomisest. Lähem info juubeliürituste kohta on leitav veebilehelt www.EV100.ee.

 Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu