TV3 Play videoplatvorm muutus TVPlayks!

TV3

Alates 29. juulist muutus Eesti suurim tasuta videokeskkond TV3 Play uhiuueks platvormiks TVPlay. TVPlay toob vaatajani parima kvaliteediga sisu ning pakub kasutajasõbralikku ja rikastavat meelelahutuskogemust.

TVPlay videokeskkonnast on võimalik leida AMB grupi telekanalite TV3, TV6, 3+ sisu ning lisaks olemasolevatele populaarsetele videoprojektidele – Brigitte blogi, 51 küsimust – on tulemas ka palju uut unikaalset lühisisu.

“Uut platvormi luues keskenduti peamiselt mobiilseadmete ja videokvaliteedi parandamisele. Samuti on lahendatud tehnilised probleemid ning mobiilirakendus töötab sujuvamalt. Need on kõigest vaid esimesed muudatused – sel aastal on tulemas palju uut ja huvitavat!” kommenteeris TVPlay juht Kristjan Silvet.

TV3 tegevjuhi sõnul soovivad tänapäeval inimesed televisiooni tarbida oma nõudmistel – kus iganes nad soovivad, millal iganes nad soovivad ja kuidas nad seda soovivad. Selline suhtumine on tõusujoonel ning kui ettevõttel on soov kasvada, ei saa jääda ainult lineaarse televisiooni raamidesse. “TVPlay lubab meil jõuda laiema vaatajaskonnani ning tuua väärtust ka meie reklaamklientidele. Meediaettevõttena oleme meie, AMB Grupp, väga tugevad. Tugevad oma ajaloos ja tugevad meie kõige olulisemate varade osas, kelleks on meie inimesed, sisu mida toodame ja suhted koostööpartneritega. Meil on turul unikaalne positsioon – oleme üles ehitanud juhtivad telekanalid, raadiod ja online platvormi Eestis, Lätis ja Leedus. Loome sisu, mida kõik soovivad ning oleme digitaalsed ja kättesaadavad erinevatel platvormidel. Meie vormime meediat ja meelelahutust kõigil kolmel turul,“ sõnas TV3 tegevjuht Priit Leito.

TVPlay videokeskkonnaga saab tutvuda aadressil www.tvplay.ee

 

Kommentaarid puuduvad