Täna
24. mai
10...21
5...12
Homme
25. mai
13...18
6...12

TV3

TV3 Play videoplatvorm muutus TVPlayks!

13:02 31. juuli 2018
Autor: TV3

Alates 29. juulist muutus Eesti suurim tasuta videokeskkond TV3 Play uhiuueks platvormiks TVPlay. TVPlay toob vaatajani parima kvaliteediga sisu ning pakub kasutajasõbralikku ja rikastavat meelelahutuskogemust.

TVPlay videokeskkonnast on võimalik leida AMB grupi telekanalite TV3, TV6, 3+ sisu ning lisaks olemasolevatele populaarsetele videoprojektidele – Brigitte blogi, 51 küsimust – on tulemas ka palju uut unikaalset lühisisu.

“Uut platvormi luues keskenduti peamiselt mobiilseadmete ja videokvaliteedi parandamisele. Samuti on lahendatud tehnilised probleemid ning mobiilirakendus töötab sujuvamalt. Need on kõigest vaid esimesed muudatused – sel aastal on tulemas palju uut ja huvitavat!” kommenteeris TVPlay juht Kristjan Silvet.

TV3 tegevjuhi sõnul soovivad tänapäeval inimesed televisiooni tarbida oma nõudmistel – kus iganes nad soovivad, millal iganes nad soovivad ja kuidas nad seda soovivad. Selline suhtumine on tõusujoonel ning kui ettevõttel on soov kasvada, ei saa jääda ainult lineaarse televisiooni raamidesse. “TVPlay lubab meil jõuda laiema vaatajaskonnani ning tuua väärtust ka meie reklaamklientidele. Meediaettevõttena oleme meie, AMB Grupp, väga tugevad. Tugevad oma ajaloos ja tugevad meie kõige olulisemate varade osas, kelleks on meie inimesed, sisu mida toodame ja suhted koostööpartneritega. Meil on turul unikaalne positsioon – oleme üles ehitanud juhtivad telekanalid, raadiod ja online platvormi Eestis, Lätis ja Leedus. Loome sisu, mida kõik soovivad ning oleme digitaalsed ja kättesaadavad erinevatel platvormidel. Meie vormime meediat ja meelelahutust kõigil kolmel turul,“ sõnas TV3 tegevjuht Priit Leito.

TVPlay videokeskkonnaga saab tutvuda aadressil www.tvplay.ee

 


Kommentaarid

Kommentaare 11
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Timmo Pauk 19:35 01. august 2018
Kas nüüd enam uudiseid arvutist otse ei näegi või? Haiglas olles on see ainuke võimalus uudiseid vaadata.
maret 18:19 04. august 2018
Kas sellist kohta enam polegi, kus viimati lisatud saateid näeb? Ja playpluss/TV3 otse keskonnas võiks juba lõpuks uuendada filmivalikut.
hottik 21:11 04. august 2018
Milleks oli vaja hea asi ära rikkuda halvaks,
miaa paljud ei soovi? Kuidas te nii võite töötada?
Pettunu. 23:11 04. august 2018
See uus platvorm ei toimi. Võiks ikka enne katsetada ja kontrollida kvaliteeti. Järgi vaadata midagi normaalselt enam ei saa.
Jürka 13:19 05. august 2018
olen jälginud vabadel päevadel Tv3playst Täheväravat järgi. Nüüd on nähtav ainult kuni 10. osa (see ka ei käivitu peale reklaami mh.) Kas enam seriaale tagantjärgi arvutist ei saa vaadata?
Ka pettunu 14:14 06. august 2018
Kuhu on kadunud Kirgede tormi eestikeelne tõlge?
Robert 19:46 07. august 2018
kas enam järelvaatamist ei toimu. Olen aastaid jälginud Kirgede tormi, aga uue platvormiga üks vana lõik on juba reedest üleval...
olen isegi Elisa ajanud jalule teie platvormi pärast. Täna alles leidsin teie sõnumi uuest platvormist
Väga pettunud 22:33 07. august 2018
Pange üles ja kiitke seda äppi, mis töötab korralikult! Tehnilisi probleeme on juurde tulnud hulganisti, sujuvast mobiilirakendusest on asi valgusaastate kaugusel! Rääkimata sellest, et sees on kirjavead - vaadata saab “kodumiased” saateid või et uusi osasid või sarju üles ei panda... Varasem versioon oli tunduvalt parem, pange see parem tagasi koos vabandustega, et tahtsite parimat, aga läks nii nagu tavaliselt...
Pealegi - ei ole ühtegi positiivset kommentaari, tehke sellest oma järeldused.
Inge Kudisiim 19:24 08. august 2018
Miks ei ole sarjal "Vaprad ja ilusad" enam eestikeelseid subtiitrid juba pikemat aega?
Väga pettunud 22:25 09. august 2018
Uue keskkonna kvaliteet on ikka väga halb. Sarju pole võimalik vaadata. Väga tihti lööb errori ette. Samuti kaob mõnel episoodil hääl ära. Milleks oli vaja hästi toimiv asi ära rikkuda?
Marleen 15:00 16. august 2018
Tere! Kas enam järel vaatamist ei toimu? Sarjal Vaprad ja Ilusad viimaseid 8 osa pole lisatud. Tahaks vaadata

Kerro kuu