Homme
04. juul
14...23
10...16
Ülehomme
05. juul
17...22
11...16

TV3

Video! Brigitte Susanne Hunt vastab vaatajate küsimustele! 

12:23 02. august 2018
Autor: Seitsmesed

Näitlejanna ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt vastab oma uues videoblogis vaatajate kuumadele küsimustele. Neiu karme küsimusi ei karda ning vastustega võlgu ei jää.

Videost saavad huvilised teada, kui vana oli Brigitte, kui ta süütuse kaotas, mitu üheöösuhet on tal olnud ning miks arvab neiu, et on teistest parem. Ühe vaataja sõnul uhkeldab Brigitte tihti oma kõrgharidusega, sest bakalaureuse kraad on igal teisel – mida arvab sellest neiu ise? Miks läks Brigitte oma eelmise poisssõbraga Raunoga lahku ning kes on tema uus silmarõõm? Samuti saavad fännid teada, kas Brigittel on plaanis tulevikus ka mõnele iluoperatsioonile minna.  

Neiu annab ka soovituse neile, kellel enesekindlusest puudust tuleb. „Hästi lihtne. Sul peab olema po**ui, mida keegi teine arvab. Ma pole kunagi oma elus olnud nii õnnelik, nii rahulik, nii vaba, kui viimase poole aasta jooksul, kui sain aru, et ma ei jõua mitte kunagi sinna faasi, et meeldin kõigile. Nüüd ma lihtsalt elan iseendale, teen seda, mis mulle meeldib ja ütlen seda, mis mulle meeldib ja mul on täiesti suva, kas ma meeldin sulle või mitte,“ kommenteeris Brigitte.  


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!