Galerii! Leinatoetuslaagris käisid lapsi üllatamas Uudo Sepp ja Power Hit Radio!

Seitsmesed

Igal aastal kaotavad kümned kui mitte sajad lapsed õnnetuse või raske haiguse tagajärjel oma lähedase. Sageli täiskasvanud ei taipa, et lastel on sellisel hetkel vaja oma muret ning kurbust jagada. Õnneks saab seda teha suvises leinalaagris, kus sel korral käisid lastele rõõmu valmistamas ning raadiotegemistest ja superstaarisaate telgitagustest rääkimas „Eesti otsib superstaari“ saate võitja Uudo Sepp ja Power Hit Radio saatejuht Andres Puusepp.

Laste ja Noorte Kriisiprogrammi laagrid ja programm on mõeldud kooliealistele lastele ja noortele, kes on viimase kahe aasta jooksul kaotanud lähedase pereliikme. Esimene leinalaager toimus aastal 1995, kus oli 55 last, kelle ema/isa või õde/vend hukkusid “Estonia” katastroofis. Nüüd aga on leinatoetuslaagreid toimunud juba üle 60 korra. Uudo Sepp pakkus lastele palju rõõmu ning andis neile väikse kontserdi, kus lapsed ka kaasa laulda said. Andres Puuseppa õpetusel said paljud lapsed proovida ise Power Hit Radio saatejuhi rolli ning loomulikult prooviti ka DJ ametis olla. Rõõmu oli palju, sest DJ-ks soovisid tahta üsna mitmed noored ning Andrese toel sai nii mõnigi palju indu juurde, et juba peagi plaadikeerutamist ka julgemalt proovida.  

Uudo Sepp soovitas kõigil muusikahuvilistel oma unistustest mitte loobuda ja püüelda nende poole, sest üks hetk võivadki nad uksele koputada. Andres Puusepp rääkis lastele, kuidas tema juba noorena laagrites oma kõlarid püsti pani ning laagrikaaslastele diskosid tegi. Leinatoetuslaagris osalevad lapsed said vastuse paljudele huvipakkuvatele küsimustele ning õnnelikud fännid said ka isikliku autogrammi koos pühendusega suurtelt iidolitelt.

Vaata südantliigutavat galeriid!

Kommentaarid puuduvad