GALERII! „Kättemaksukontori“ fännipäev meelitas kohale tuhandeid tulihingelisi fänne! 

TV3/Buduaar

Eestis on vaid üks krimisari, mille käsikiri on nii põnev ja haarav, et see müüdi lausa laia maailma – tegemist on loomulikult populaarse „Kättemaksukontoriga“. Kuna sel sügisel jõuab TV3 eetrisse sarja 20. juubelihooaeg, tähistasid sarja tegijad ja näitlejad sünnipäeva üheskoos. Toimus suur „Kättemaksukontori“ fännipäev, kus esitleti ka värsket fänniraamatut. Tulihingelistel fännidel oli võimalik kohtuda sarjategijate ja näitlejatega.

Fännipäevad toimusid Tartus Tasku keskuses ja Tallinnas Coca-Cola Plazas. Mõlematel juhtudel oli kohale tulnud tuhandeid fänne, ummistades kaubanduskeskuse aatriumi ning Coca-Cola Plaza sissekäigu. Huvilisi ootasid üllatused, kingitused, õnneloos ning võimalus oli kohtuda seriaali tegelaskujudega, küsida autogrammi, teha pilti ning soetada esimesena uhiuus fänniraamat.

Tänavune sügishooaeg toob TV3 ekraanidele „Kättemaksukontori“ 20. juubelihooaja. Stsenarist Mihkel Ulman ja produtsent Raivo Suviste lubavad kõige põnevamat hooaega, sest juubelihooaja puhul on seriaalis tagasi ka paljud vanad lemmikkangelased – Kättemaksukontori asutaja Frida Arrak, keda kehastab Marika Vaarik, detektiiv Häidi Õigepaulus, keda mängib Elina Purde, uurijad Gerth Maango (Märt Avandi) ja Kaspar Tuvi (Ott Sepp), legendaarne armastuse kahur Kaur Moks (Kristjan Sarv) ja paljud teised. Paistab, et Kättemaksukontor on kõike näinud, kuid sel sügisel ootavad neid ees täiesti uut laadi pähklid!

Vaata suurt galeriid!

 

Kommentaarid puuduvad