Pane end proovile! Kas oled tõeline „Kättemaksukontori“ fänn?

TV3

Sel sügisel jõuab eetrisse „Kättemaksukontori“ 20. juubelihooaeg ja sel puhul naasevad ekraanile sarja ajaloo kõige meeldejäävaimad tegelased. Paistab, et Kättemaksukontor on kõike näinud, kuid sel sügisel ootavad neid ees täiesti uut laadi pähklid! Juubelihooaja puhul loosivad detektiivid välja vinge fänniraamatu, mille võitmiseks peab vastama põnevale küsimusele. Pane end proovile, kas oled tõeline fänn!

Tänavu 10-aastaseks saanud „Kättemaksukontor“ jätkab tavapäraselt haaravalt, lennukalt ja vaimukalt. Juubelihooaeg toob ekraanile uued väljakutsed, teravad elamused, romantika, kriminaalsed müsteeriumid ja ohtlikud seiklused nii vaatajale kui ka tegelastele endile. Lisaks kriminaalsetele afääridele toimub palju põnevat ka peategelaste omavahelistes suhetes. Tiit ja Selene valmistuvad esiklapse sünniks, kuid asja teeb keeruliseks see, et Selenel on tekkinud rasedusdepressioon. Marion otsib Aleksandrit, kes jäljetult kadus. Juhtub ka midagi imelist – Luna armub. Freya ja Mart Mesilase elu pööratakse aga pea peale, kui tagasi naaseb Frida.

Vaataja ette astuvad ilmumise järjekorras Kaur Armastusekahur, Gerth Maango, Kaspar Tuvi, Häidi Õigepaulus, Rainis Sõber ja Frida Arrak. Tänases osas „Arbuusidieet“ tuleb Kättemaksukontoril hakata lahti harutama salapärast mõrvamüsteeriumit, mis algab lapse nutust – nimelt pöördub Kättemaksukontori poole närviline klient, kes kurdab, et kuuleb öösiti naabri majast lapse nuttu. Selles loos hakkab Marion arbuusidieeti pidama ja see toob läbimurde uurimisse.

 

Kommentaarid puuduvad