Homme
25. juul
21...27
13...18
Ülehomme
26. juul
21...29
13...18

TV3

„Kuuuurija“ täna: miks vandaalitses jänesekostüümis isik Viljandi vallamajas?

13:59 10. september 2018
Autor: TV3

„Kuuuurija“ toob täna õhtul televaatajateni järjekordse skandaalse loo. Nädal tagasi tekitas Eestis furoori Viljandi Vallavalitsuse akna sisse visanud jänesekostüümis tegelane. Katrin Lust uuris välja, et tegelikkus on huumorist kaugel. Mis viis mehe niimoodi vandaalitsema?

Paar nädalat tagasi raputas Eestit uudis, et üks kohalik jänesekostüümi riietunud vandaal viskas Viljandi vallamaja suunas kivi ja põgenes seejärel sündmuskohalt. Seesama jänes võttis aga mõni päev pärast juhtunut ühendust "Kuuuurija" meeskonnaga ja teatas, et vandalismist oli asi kaugel. Kivi viskamine vallamaja suunas oli jänesekostüümi riietunud mehe sõnul tema viimane appikarje, et äratada rahva tähelepanu. Mis on mehel hingel tegelikult?

Teine lugu võtab luubi alla Danske rahapesu. Saates selgub, miks ei pööranud prokuratuur Danske rahapesule juba aastaid tagasi tähelepanu.

„Kuuuurija“ täna kell 20.00 TV3s!

 


Kommentaarid

Kommentaare 1
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Mart Sonn 13:07 12. september 2018
Kõige enam korrumpeerunud KOV-s on just ehitus-planeerimisaosakonnad. Videost oli näha, et see seltskond on harjunud "meelehead" saama ning siis vastavalt tegutsema.. Tartus ehitab ainult 1 erakond - RE. Teisi sinna liivakasti mängima ei lasta.

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?