„Kuni mägi meid lahutab“: mis ajab Sind oma kaaslase juures kõige rohkem närvi?

TV3

Kolm lahkumineku äärel olevat paari on tulnud Aafrika katusele otsima kadunud romantikat. Igas suhtes jõuab ükskord kohale aeg, kus teineteisele ei ole enam justkui midagi öelda ja kõik ilus on asendunud rutiiniga. Kas raske teekond ajab tõesti paarid lõplikult tülli? Tippu jõudmine on juba iseenesest füüsiliselt ja vaimselt raske teekond, kuid kuidas selle kõrval veel purunemas suhet parandada?

Esimene öö Mandara laagris möödub unetult. Selja taha jääb vihmamets ning esimest korda avaneb võimalus näha lumist Kilimanjaro tippu kogu tema hiilguses. Ilmnevad kerged mäehaiguse tunnused. Ilm muutub mitu korda päevas ja sama muutlikud on nii mõnegi matkalise tujud. Selgub, mis kaaslase juures kõige rohkem närvidele käib.

Kommentaarid puuduvad