Homme
23. juul
21...26
12...17
Ülehomme
24. juul
20...27
12...17

TV3

„Padjaklubiga“ liitus Star FM hommikuprogrammi saatejuht! 

12:38 12. september 2018
Autor: TV3

„Padjaklubi“ 10. hooaeg mitte ei üllata ainult uute seiklustega, vaid ka verivärskete näitlejatega! Tähelepanelikumad vaatajad märkasid, et eile õhtul oli ekraanil Star FM hommikuprogrammi saatejuht Jürgen Pärnsalu!

Jürgen kehastab tegelaskuju Christjanit ning mängib tähtsat ülemust. Eilses osas sattus ta peale Laurale, keda mängib imekaunis Grete Klein. Laura oli parasjagu vahetamas riideid, kui Christjan uksest sisse astus. Saladuskatte all võib öelda, et sellest kohtumisest süttis leek, mis jääb kestma pikaks ajaks. Kas Christjan ongi Laura kauaoodatud unistuste mees?

 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?