Selgusid “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” osalejad! Galerii!

Seitsmesed

Eile algas uhiuus maagiline lahing Eesti parima selgeltnägija leidmiseks! Neliteist eriliste võimetega selgeltnägijat, sensitiivi, nõida, kaardipanijat, maagi, tervendajat, ennustajat ja šamaani alustasid selgeltnägijasaate uues hooajas müstikat täis lahingut Eesti parima selgeltnägija tiitlile.

Saatesse kandideeris rohkem kui 200 selgeltnägijat Eestist, Lätist, Ukrainast ja Soomest. Juba esimeses saates suutis üks selgeltnägija hämmastada nii saatetegijaid kui ka saates osalejaid. Kes on need 14 võimekat selgeltnägijat, kes asuvad võistlema traditsioonilise kristallkäe ja 5000 eurose peaauhinna nimel? Saa nendega tuttavaks!


Ukraina selgeltnägija Žanna

Ukraina sõjapiirkonnast, Korlovka linnast pärit tervendaja nägi sõda ette ja kolis Kiievisse. Ta on kogenud selgeltnägija, kes leiab kadunud autosid ja inimesi ning loeb mõtteid, kuid siiski pühendab ta enamuse oma ajast inimeste tervendamisele nii füüsilisel kui emotsionaalsel tasandil. Ta näeb läbi inimesi ja oskab hinnata olukordi, teiste eest varjus olev info ilmub talle nägemustena. Naine on pärinud oma võimed vanaemalt, kes oli samuti selgeltnägija. Juba viieaastasena avaldusid ta võimed sündmusi ette näha ja inimeste probleeme tajuda. Esoteerikavaldkonnas on naine tegutsenud terve oma elu. Žanna leiab, et nüüd on aeg küps, et ennast avalikult selgeltnägemise vallas proovile panna.

Kaardimoor Dalia Olga

Pisike ja temperamentne naine on tegelikult professionaalne kõhutantsija. Oma sügava nägemispuude tõttu on tal raske tantsijana tegutseda, kuid tants on tema kirg ja eneseväljenduse viis. Tema kirg on ka kaartide ladumine. Kaardid on ta teinud ise. Igal kaardil on tema enda tantsupilt, mis sümboliseerib erinevat elutahku. Kaartidelt loeb naine välja inimese saatust ja ennnustab tulevikku. Tema peamine valdkond on töö- ja karjäär aga ka armuelu. Saates osalemine on Dalia Olga jaoks hea väljakutse end veelgi laialdasemalt arendada.

Ingliterapeut Terje

Terje, vaimse nimedega Samia, on tervendaja, selgeltnägija ja ingliterapeut. Inglitesse võib uskuda või mitte, kuid selle noore naise suurtes helesinistes silmades ja olekus on tõesti midagi ingellikku. Ülimalt emotsionaalne naine, kes on käinud ära teispoolsuses, on leidnud oma kaitseingli ja usub headuse jõussesse ning loodab kõiges inglite abile. Läbi meditatsiooni läheb ta valguskanalisse ja võtan ühendust inglitega, kes teda juhivad ja suunavad. Terje aitab inimestel puhastuda negatiivsest, tervendada keha, leida inspiratsiooni vaimseks kasvuks, saada aimu elueesmärgist, luua suhetesse harmooniat ning ära tunda oma poolekest ehk hingesugulast. Tal on võime näha, mis toimub energeetliselt inimese ümber – needused, energeetiline kurjus ning karma mõjud.


Tiibeti helikausi spetsialist Marju

Müstilise maailma poole on Marju alati vaadanud ja energiaid tunnetanud. Ta suhtleb teispoolsusega, viib läbi maagilisi rituaale, näeb unedes ette sündmusi ja saab infot. Marju kireks on ravimtaimed ja kaunid kristallid ning maagilise helikõlaga Tiibeti helikausid. Neid abivahendeid kasutab ta selleks, et avada nii enda kui teiste hingetasandid ning leida kutsumus selles elus. See kõik aitab jõuda järk-järgult lähemale igaühe pärisolemuseni ja lähemale tõelise potentsiaalini, leevendades emotsionaalset ja vaimset stressi. Marju rõhutab, et tegu on siiski vaid hobiga ja ta on alles oma tee alguses.

Nõid-šamaan Heli Ayera


Tervendaja-bioenergeetik-šamaan Heli Ayera aitab inimestel mõista nende probleemide algpõhjuseid suunates energiaid, korrastades auravälja ja puhastades negatiivsetest energiatest ning minevikumustritest. Heli juhib šamaanirännakud ja teeb kristallpealuudega meditatsioone. Läbi tema tulevad kanaldused, mis aitavad mõista elu keerdkäike. Oma emapoolse vanaemaga peetud pikad jutuajamised sünnist ja surmast, nõidadest ja teadjatest-tarkadest on Helil siiani meeles. Alles aastaid hiljem taipas ta nende õpetuste tõelist jõudu. Paljudel enesearengu kursustel käinud šamaani enda elupusle hakkas siis tükkhaaval kokku minema – kohati valusalt, kohati ladusalt. Tänaseks väekaks šamaaniks saanud Heli on valmis end proovile panema ka kaamerate ees.

Ravitseja Rutt

Kaika Laine ja Vigala Sassi kõrval rahvaravitseja ametit pidanud Rutt on otsekohese ütlemisega kuraasikas naine. Tema pilgu eest ei jää varju ükski haigus ega halb harjumus. Ta loeb inimese elusaatust nagu raamatut. 90ndate alguses, kui veel igaühest ei olnud saanud nägijat ja terapeuti, looklesid Ruti ukse taga kilomeetritepikkused järjekorrad abivajajatest. Ruti elutee käänakud viisid ta vahepeal mere taha elama, kuid ka seal otsisid inimesed ta üles, et aina abi saada. Nüüd on naine tagasi! Ta on Eestis ja tuleproovis!

Guru Sixten

Salapärane ja kummaline noor teejuht, kes rändab sisemaailmas ja uurib imelise universumi lõputuid võimalusi ka väljaspool. Tema maailmavaateks on lihtsalt olla Mina ise ja vaadata, imestada, imetleda...Ta teab, et me teame! Sixten teab, et kõik vastused on meie sees juba olemas, tuleb olla kohal ja see info kinni püüda. Info kättesaamist aga takistavad tihti inimese mõtted ja emotsioonid. Sixten õpetabki tehnikat, millega neist vabaneda - Access Bars -  tähendab 32 punkti meie pea peal, mida õrnalt puudutades vabanevad meie kehast kõik mõtted, tunded ja emotsioonid, mida oleme oma kehasse läbi eluaegade talletanud. See on justkui “delete” nupp arvutis.  

Wicca nõid Renata

Renata kirg on astroloogia ja taro kaardid. Tema huvi maagia ja nõiakunsti vastu sai alguse Wicca raamatust, mille kinkis talle sõber. Renata on ennast nii palju arendanud, et julgeb abi pakkuda ka teistele.  Tema erialaks on armu- ja tööprobleemid, millele vastuseid ja valikuid annavad Taro kaardid ning Renata intuitsioon ja tunnetus. Naise hobiks on ka maalimine. Kunstnikuhing maalib iga päev. Renata kasutab lõuendeid, kuid lõuendina sobivad talle ka vana mööbel, seinad, laed ja uksed ning isegi autod. Renata inspiratsioon tuleb muuhulgas ka teispoolsusest, tema isalt, kes oli samuti kunstnik ning kelle maine teekond jäi kahjuks lühikeseks.

Reikimeister Toomas

Reiki Kliiniku asutaja Eestis onUsui Shiki Ryoho Reiki Meister, psühholoog, Maatriksi praktik ja õpetaja ning kvanthäälestuse õpetaja. Oma teekonda alustas ta klassikalise- ja spordimassöörina. Toomase esimene teadmine tervendamise uuest mõtteviisist tuli aastal 1988, et inimest on võimalik tervendada ilma kirurgilise sekkumise ja tablettide abita. Sellest hetkest sai alguse otsing, kuidas seda teha. Ta avastas enda jaoks Reiki ja äratundmine, et see just ongi see võimas vahend, mille abil on inimest võimalik tervendada kiiresti ja efektiivselt. Reiki on hinge ja vaimu maailmaga väga tihedalt seotud ning Reiki kanali kaudu tuleb pidevalt uut informatsiooni, mis toetab vaimset kasvamist, mis avab ka selgeltnägemise kanalid. Toomase igapäevatööks on Reiki energia vahendamine, energeetiline tervendamine mitmete erinevate tehnikate abil nagu Maatriks, kvanthäälestus ja erinevad massaažid.  Sisemise rahu saavutamine on Hinge tähtsaim osa, mida Toomas peab olulisemaks tervenemise aluseks.

Kristallispets Taavi

Kristallispetsialist ja energiatööline nagu ta ennast ise nimetab. Taavi aitab inimesi kristallireiki abil ja aitab korrastada maailma harmooniatläbi energiatöö. Taavi Timm on Kaia-Liisa Reinuti õpilane ning kogemustega tervendaja. Teraapiaseansside ajal kanaldab Taavi kristallide kaudu infot energiaväljas toimuvate blokeeringute ja protsesside kohta kõikidelt tasanditelt. Taavi kasutab oma töös universaalset elujõuenergia kanaldamist kombineerituna kristallide iidse tarkuse ja väega. Oma oskused omandas ta maailmas rändmungana ja kerjusena ringi rännates ning inimesi jälgides. Mehe igapäevaste rituaalide juurde kuulub jooga ja mantrate laulmine.

Šamaan Evald

Evald Piirisild hingenimega Kotkasulg, on omaenda hingemaailma juba ammu leidnud. Reiki tehnikatega alustanud ja Indiaani laagrites rituaalidega jätkanud Evaldile on maailm järk-järgult avanenud. Kotkasulg viib läbi rännakuid maailma eri paikades, kus korjab teadmisi ja jagab neid hiljem inimesetele.  Evald teab, et šamaaniks õppimine on pikajaline protsess ning hindab seetõttu pärismaallaste pärandatud teadmisi kõrgelt. Ta on ka hingemaalija,  maalides pärast rännakut inimesele tema hingepildi. Olgu inimene tuhandeid aastaid tagasi mõni loom või lind olnud, vahuste merelainete peal kõndija, inglitega taevasel tasandil suhtleja või hoiab sügaval südames mõnda lapsepõlve sooja mälestust – kõik maalib Evald kotkasulele, mis aitab inimesel oma ellu selgust ja väge tuua.

Hing Fekeli

Kui ema oma tütre Cerli esimest korda sülle võttis, siis rõõmustas ta, et on sündinud maapealne ingel. Aastaid hiljem koges Cerli oma hinge ümbersündi. Ta on tulnud tagasi surmaväravatest ja armastab elu. Maalapsena palju looduses viibinud ja loodusega ning loomadega rääkinud Cerli ei ole kunagi oma sensitiivsust arendanud, ta on seda säilitanud, mis talle lapsena kaasa anti. Cerli näeb nägemusi ja saab sõnumeid inglitelt ning märkab märke looduses. Ta on alati tahtnud olla vaba kui lind ja leida taevatrepi, kus ta oma unistustes tihti jalutab...Cerli usub ja teab, et saatus on inimese enda kätes, tuleb vaid usaldada oma sisetunnet ja teha valikuid oma südame järgi. Tema saab olla siinkohal teistele suunanaäitajaks ja eeskujuks, valikud peab igaüks ise tegema.

Vatsla vanapagan Heino Mart

On lõpetanud Tartu Ülikooli psühholoog-nõustaja kutsega ning läbinud analüütilise psühhoterapeudi koolituse. Aastaid ise depressiooni käes vaevelnud mees on nii iseenda kui teiste psüühika korrastamiseks välja töötanud Osalusanalüüsi ehk Haavatud Tervendaja meetodi, kus peamine idee seisneb selles, et tuleb julgeda otsa vaadata endas pesitsevale kurjusele ja ebatäiuslikkusele. Mart on saanud tänu oma karmidele ja äärmuslikele meetoditele kirjanikult Kati Murutarilt hüüdnime Vatsla vanapagan. Mehe 15 aasta tagune sügav depresioon on õnneks jäädavalt minevik. Mart on mõistnud, et eluraamat, milles kulgeme on täis sümboleid, mida lugedes ja mõistes on meil võimalik oma elu tunduvalt paremini mõtestada ja juhtida. Koos eneseleidmisega on tal tekkinud mõningad selgeltnägija võimed ja võime energiatega töötada. Selliste võimete avanemine on normaalne osa iseenedaks saamisest, sest need võimed on  kõikides inimestes tegelikult kogu aeg olemas.

Tajuja Reili

„Tõde on, et olen armastuse kehastus.  Sellest ei ole kunagi puudu. Olen uskuja, looja ja liider. Ma juhin iseenda elu. Olen kõikvõimas!“ on Reili iseenda kohta öelnud. Tõepoolest, kui mõne naise pilk võib tappa, siis teeb seda kindlasti  Reili oma. Reili töötas aastaid välismaal, olles finantsmaailmas juhtival positsioonil. Mõned aastad tagasi naases ta kodumaale otsimaks uusi väljakutseid ja leidis tee enesearengu juurde. Igaüks on enda teekonnal ja miski pole vale ega õige! Igapäevaselt arendab ta endas eneseteadlikkust, kohalolemist – siin ja praegu olekut, aktiivset kuulamist, efektiivsete küsimuste esitamist. Tema siiras uudishimu ning soov päriselt teada ja mõista, on just see, mis annab Reilile võime näha ka peenemaid protsesse. Ta on suure südamega ja julge ütlemisega naine, kes aitab avada inimese silmad tema enda alateadvusesse. Reili leiab, et keegi ei peaks selgeltnägijalt küsima vastuseid olgu oma töö, äri või elu ja tervise kohta, sest igaühes endas on olemas kõik vastused. Mõnikord on lihtsalt temasugusel tundlikul inimesel võimalus ja au aidata need vastused esile tuua.

[gallery ids="332210,332211,332212,332213,332214,332215,332216,332217,332218,332219,332220,332221,332222,332223,332224,332225,332226,332227,332228,332229,332230,332231,332232,332233,332234,332235,332236,332237"]

Kommentaarid puuduvad