„Lõks“ stardib uute osadega! Galerii võtteplatsilt!

TV3

Krimisari „Lõks“ jätkub täna pooleli jäänud looga koos imelise Ingrid Marguse ja sarmika Pääru Ojaga. Lisaks on ekraanil armastatud näitlejad – Peeter Oja, Tambet Tuisk, Päär Pärenson, Jevgeni Moissenko ning ka palju uusi näitlejaid, Ingo Raudkivi, Helena Merzin-Tamm, Lauli Otsar ja Risto Vaidla.

Alexil tuleb välja selgitada, mis on saanud politseiülem Fredist ja kes on politseijaoskonna valemängijad. Kõige selle kõrval tuleb neil iga nädal lahendada ka uus põnev mõrvajuhtum. Alexi ja Maria tumedad minevikusaladused tulevad avalikuks. Kas neist kahest saab lõpuks paar?

Alex on hakanud kahtlustama oma kolleege hämarates asjades. Neid jälitades ning ringi nuuskides satub ta arusaamatutele afääridele, mida ei mõista. Hädasti oleks vaja nõu pidada kellegagi, ent Fred on kadunud ja Mariat tema külmuses ja tõrjuvas olekus ei tea ta usaldada veel. Siis aga leitakse Stromkalt noore tüdruku kägistatud keha ja kõigi tähelepanu pöördub juhtumi lahendamisele. Tehakse kindlaks, et tüdruk kohtus seal vahetult enne surma oma peigmehega. Ent kas asjad on nii nagu nad paistavad või on selles mustas mängus veel osapooli?

Sarja stsenaristid on Indrek Simm ja Karl Koppelmaa. 

„Lõks“ UUED OSAD täna kell 21.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad