„Sotid selgeks“ täna: kes viis oma pööningutäie rämpsu metsa alla? 

Seitsmesed

Marek Lindmaa jätkab oma uues saates „Sotid selgeks“ inimeste probleemide lahendamist ja aitab murega üksi jäänud inimesed välja lootusetuna tunduvatest olukordadest.

Hooaja avalugu tuleb Ida-Virumaalt, kus heatahtlikud seenelised leidsid metsast koormate viisi riideid, jalatseid ning mänguasju. Rakvere Vallavalitsuse töötajad päästsid mida päästa andis, et veel kõlblikud riided leiaksid taaskasutust. Marek Lindmaa tõttas aga vallaametnikele appi. Kes teeb midagi nii keskkonnavaenulikku? Tänaseks on üks kahtlusalune oma süüd tunnistanud. Üllatav on aga see, et  ühe koolikoti teekond algas Tallinna lähedalt jäätmejaamast kuhu heausklik kodanik oli selle viinud. Kuidas on sellega asjaosalised seotud, selgub täna õhtuses saates.

Saate teises pooles toob Lindmaa ekraanile kurva loo ühelt autoomanikult, kes viis oma auto mainekasse autoesindusse värvida, kuid ei jäänud teenusega rahule. Autot pestes koorub värv maha, kuid esindus endal süüd ei näe. Kas omanik peseb autot valesti või tegi esindus tõesti oma tööd halvasti, selgitab välja Marek Lindmaa saates "Sotid selgeks"

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad