Täna
26. juun
17...24
11...17
Homme
27. juun
14...18
12...16

TV3

 „Su nägu kõlab tuttavalt“: vaata esimest näosaate treilerit!

15:01 18. september 2018
Autor: TV3

Populaarne meelelahutussaade „Su nägu kõlab tuttavalt“ stardib TV3 ekraanil juba 7. oktoobril. Lavale astub läbi aegade kõige vingem koosseis, kus lava hakkavad vallutama imekaunis Liis Lemsalu, legendaarne Tanel Padar, võluv Saara Kadak, humoorikas Sepo Seeman, armastatud Nele-Liis Vaiksoo, sarmikas Ott Lepland, särav Marta Laan ja alati rõõmsameelne Lauri Liiv.

Esimeses saates asuvad näitlejad-lauljad kehastama erinevaid artiste, nende seas Netta, Tarkan, Sünne Valtri, Liis Lemsalu, Uudo Sepp, Günther, Jedward ja Billy Idol. Vaata saate verivärsket treilerit ja anna teada, kellele hakkad Sina pöialt hoidma!  

“Su nägu kõlab tuttavalt” stardib juba 7. oktoobril TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu