Uhiuus Mehhiko seriaal „Isabel“ toob ekraanile armastuse nelinurga!

Seitsmesed

Maailmas laineid löönud uus Mehhiko seriaal „Isabel“ toob ekraanile armastuse nelinurga! Kes oleks võinud arvata, et kolm venda armuvad ühte ja samasse kaunitari, kellel nimeks Isabel ning millised intriigid see endaga kaasa toob! Isabeliga juhtub nimelt kohutav tragöödia – ta kukub oma pulmapäeval kokku. Noorpaar Isabel ja Anibal on sunnitud kolima mehe lapsepõlvekodusse, et Isabeli tervist parandada. Naine kohtub seal oma abikaasa perekonnaga ja satub kohe intriigide ja draama keskele, mis näiliselt rahuliku pealispinna all pulbitsevad.

Isabel Montalban, keda mängib imekaunis Claudia Alvarez, on suurlinnast pärit naine, kes kannatab tõsise kopsuhaiguse all ning läheb elama väikelinna, et saada eemale linnakärast ning keskenduda enda tervisele, puhata ning leida elus uus tasakaal. Ta kolib oma abikaasa koju, kus elavad lisaks abikaasale Anibalile (Diego Olivera) ka tema vanemad ning kaks venda. Mitte keegi neist ei oska ette kujutada, et noore naise saabumine võib igaveseks muuta kogu nende perekonna saatust ning et ees on ootamas pikk ja pisaraterohke teekond armastusest vihkamiseni. 

Anibali vennad on Sergio (Horacio Pancheri) ja Daniel (Cristian de la Fuente), kes tunnevad mõlemad oma vennanaise vastu vastupandamatut iha ning ligipääsmatu suhe tekitab neis veel enam põnevust ja tahet naise süda võita. Sergio on vaikne, aga tundlik mees, kes töötab arstina ning on iga kell valmis Isabeli tervise eest hoolitsema – Isabelile pakub see tohutult rõõmu ning rohke koosviibimine lähendab oluliselt nendevahelist suhet. Daniel on aga väga sarmikas, ilus ja metsik mees, kes ei karda ohtu mitte millegi ees ning elab oma elu äärmiselt kirglikult ja ohtlikult. Tema pöörane eluviis tõmbab ligi ka Isabeli, kuid mõlemad teavad, et peavad loobuma keelatud armastusest.

Talus elavad ka Anibali isa ja ema, kellest meespool on lahke ja südamlik härrasmees, kuid naine on kontrolliv, ülbe ja uhkust täis. Vendade armumine Isabeli tekitab mõlemas vastakaid tundeid ning ees ootavad intriigirohked tülid ja arusaamatused.

Isabel on kindel, et tema elu armastus on Anibal, kuid kui selgub, et Anibal tegeleb ainult pereäriga ning talle on oluline vaid raha, võim ja vabadus, tekitab see Isabelis segaseid tundeid. Abikaasa hakkab rohkem veetma aega mujal ning pühendab vähem tähelepanu naisele, mistõttu kasvatakse iga päevaga aina enam lahku. See annab aga Anibali vendadele võimaluse Isabeli süda võita ning ka Isabel leiab üha enam, et tunded kõigi kolme venna vastu on vastastikused.

Mis saab aga siis, kui tekkinud on armunelinurk? Kuidas suudab Isabel kolme venna vahel valida? Millised ohtlikud meetmed võtavad kasutusele vennad, et võita Isabeli süda? Kas Isabeli kolimine lõhub jäädavalt perekond Oterode suhted? Seda kõike näeb juba täna TV3s!

„Isabel“ alustab täna kell 15.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad