Brigitte blogi: Anu Saagim ja Brigitte Susanne Hunt loevad õelaid netikommentaare!

Seitsmesed

Näitlejanna ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt on seekord oma videoblogisse külla kutsunud Anu Saagimi, kellega koos loetakse õelaid internetikommentaare.

Arutatakse erinevate kommentaaride põhjuste üle ning kujutatakse ette, millised netikommentaatorid välja näevad. Miks on internet nii palju kurjust täis ning miks on kõige rohkem õelutsemist just nende naiste üle? Muuseas küsib Brigitte Anult nõu, kas ta peaks endale kunstrinnad panema ning juttu tuleb ka põnevast uuest projektist, kuhu naised julgustavad õelutsevaid netikommentaatoreid ka kohale tulema.

„Ma ei ole lugenud netikommentaare aastaid. Ma loen oma artiklite kommentaare, kus ei kirjutata minust. Mind ärritab kõige rohkem see – kui ma kellestki teen intervjuu, siis selle asemel, et persooni sõimata, hakatakse mind kui kirjutajat nahutama, ja mitte kirjutamisoskuse pärast, vaid just – ta on vana, ta on loll, inetu – kõik need asjad, mis teevad mulle rõõmu, sest panen võrdusmärgi ja mõtlen – jess, loll karjub seal, nõme karjub seal. Mul on kahju neist, sest nad on õnnetud ja neil pole mitte midagi teha,“ sõnab Saagim.

„Kas me anname võimaluse toredatel kommentaatoritel live’s küsimusi küsida? Vaatame, kas on julgeid inimesi, kes julgevad oma nime ja näoga küsida. Alustame 18. oktoobril ja ootame, et tuleksite kohale, tulistaksite täis laksud kirja, et me siit nuttes ja ulgudes lahkuksime ja kokku ei tahaks enam tulla,“ sõnab Saagim.

„Me räägime meestest, kes on meile korda läinud ja haiget teinud, aga kes on teinud meist tugevad naised, kes me täna oleme,“ sõnab Hunt.

„Tulge vaadake, kuidas me päriselus välja näeme ja kuidas me tegelikult käitume ja võib-olla keegi meist võtab ka tissi paljaks, et tõestada, kas need on ehtsad – või siis mitte,“ kommenteerib Saagim.

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/10285705[/embed]

Kommentaarid puuduvad