Täna
13. dets
-2...2
-4...1
Homme
14. dets
-7...-1
-7...-1

TV3

Vaata Karl-Erik Taukari uue saate treilerit!

Foto: TV3
11:42 21. september 2018
Autor: Seitsmesed

TV3 üllatab sel sügisel verivärske tootega ning toob ekraanile Karl-Erik Taukari juhtimisel uhiuue telesaate „Tunnen sind läbi ja lõhki“, mis on uus Eesti omaformaadil põhinev lõbus koguperesaade. Lõbus telemäng avab tuntud ja armastatud staaride ning nende elukaaslaste suhet uues valguses. Vaata lõbusat treilerit!

Igas saates osaleb kolm püsisuhtes tuntud inimeste paari, kes võistlevad erinevates lustakates mänguvoorudes, mis lisaks kaasahaaravale mängule avavad paaride omavahelist suhet. Võitjapaar pääseb finaalvooru, milles vaataja saab tuntud inimestest paaride igapäevaelu kohta teada toredaid fakte. Finaalvooru pääsenud paaril on õigesti vastates võimalik võita raha, mis annetatakse heategevuseks.

Kaasahaaravat koguperesaadet „Tunnen sind läbi ja lõhki“ näeb TV3 ekraanil juba nädala pärast, 28. septembril!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?