Täna
10. dets
-1...5
-1...3
Homme
11. dets
0...4
-2...2

TV3

Piilu näosaate kuldse hooaja grimmituppa! GALERII!

Foto: TV3
13:22 07. oktoober 2018
Autor: TV3

„Su nägu kõlab tuttavalt“ on jõudnud kuldse hooaja esimese saateni, mis tähendab seda, et täna stardib võimsaim näosaate hooaeg läbi aegade! Tänases saates parodeeritakse paljude eestlaste lemmikuid – Saara Kadakust saab Liis Lemsalu, Liis Lemsalust Sünne Valtri ja Ott Leplandist Uudo Sepp. Marta Laan kehastub Nettaks, Lauri Liivist saab Tarkan, Sepo Seeman toob lavale Güntheri ja Nele-Liis Vaiksoost saab üks kaksikutest – Jedward. Tanel Padar kütab lava kuumaks Billy Idolina. Kohtunikelaua taha istuvad Tanja Mihhailova-Saar, Olav Osolin ja Andrus Vaarik. Külaliskohtunikuna hindab osalejaid 6. hooaja võitja Valter Soosalu.

Milline näeb Ott Lepland välja Uudo Sepana, kuidas kleebitakse Marta Laanele külge suurem nina või kas Liis Lemsalu võib Sünne Valtri asemel lavale minna, nii et keegi arugi ei saaks? Vaata suurt galeriid ja anna teada, kellele hakkad pöialt hoidma! Esitusele tulevad järgmised lood:

Ott Lepland – Uudo Sepp „Võitmatu“

Liis Lemsalu – Sünne Valtri (Patune Pool) „Tahan ma“

Saara Kadak – Liis Lemsalu „Püüab meid“

Tanel Padar – Billy Idol „White Wedding“

Marta Laan – Netta „Toy“

Lauri Liiv – Tarkan „Kiss Kiss“

Sepo Seeman – Günther "Ding Dong Song"

Nele-Liis Vaiksoo – Jedward „Lipstick“

„Su nägu kõlab tuttavalt“ KULDNE HOOAEG stardib juba TÄNA kell 19.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?